Hogy maradjak éber 12 órás esti műszakban?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el 18-tól 6-ig éjszakában dolgozni, viszont annyira nem pörgős munka és szokszor nincs mit csinálni így nekem nehéz fent maradni. Aludni egyértelműen nem lehet, kávé és energia ital pedíg egészségügyi okok mistt kizárva. Nincs valakinek valami tippje hogy lehetne ébren maradni?nov. 10. 23:19
1/11 anonim válasza:
A könyököd függölegesen vantamasztva mikor elalszol leesik és felkelsz
4/11 anonim válasza:
Általában 2h. körül van egy holtpont: ha azt átvészeled, akkor nincs probléma.
5/11 anonim válasza:
Mindenkinek más a módszere, beszélgetés más kollégákkal, zene hallgatás stb... Sokan nem is bírják az éjszakai műszakot, inkább váltanak.
6/11 A kérdező kommentje:
Egyedül az én munkám az ami ülősebb és egyedül vagyok a legtöbb időben. Próbálom lekötni magam videókkal, de legtöbbször már azon is ragad lefele a szemem.
nov. 11. 20:18
7/11 A kérdező kommentje:
#5 szívproblémám van, meg van tiltva, hogy kávét igyak:)
nov. 11. 20:18
8/11 A kérdező kommentje:
#3 délután már semmit nem tudok aludni. Még délelőtt amíg mélyálomban vagyok addíg jó, de utána minden apró neszre felkelek 10 percenként.
nov. 11. 20:20
9/11 anonim válasza:
Füldugóval alvás esetleg? Meg ez váltott műszak, vagy állandó èjszaka? Ha állandó, akkor jobb a helyzet, meg fogod szokni, csak próbálj hétvégén is inkább később kelni és hajnalig fent lenni.
10/11 A kérdező kommentje:
Próbáltam a füldugót, de semmi:( Egyenlőre állandó éjszaka, de lassan váltó műszakba szeretnének rakni.
Hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk.
nov. 11. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!