Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyi esélyem van bárhova...

Mennyi esélyem van bárhova bekerülni?

Figyelt kérdés

Pár éve végeztem el egy logisztikai és szállítmányozási ügyintézői okj képzést, azóta nem volt munkahelyem, különböző (leginkább családi) okokból kifolyólag, csak különböző egyszeri helyeken, amiről nincs papírom.

Így mennyi esélyem van arra, hogy egy cég engem választana végzettséggel ugyan, de tapasztalat nélkül?

Szakmai gyakorlaton voltam, de az nem tudom mennyire számítana egyáltalán.

Azt javasolták nekem, hogy adjam be minél több helyre az önéletrajzomat, mert a logisztika úgyis olyan, hogy az adott munkahelyen tanítják be az embert. De sehonnan nem jeleztek vissza soha.

Illetve aki ilyen területen dolgozik, milyen kérdések vannak egy interjún/meghallgatáson? Szakmai kérdéseket tesznek fel? Megvan a bizonyítványom ugyan, de ezalatt a pár év alatt mintha mindent elfelejtettem volna úgy érzem.

Tanácstalan vagyok, mert ha esetleg behívnak egy állásinterjúra és nem tudok semmit, az nagyon nagyon kellemetlen.

nov. 8. 16:03
 1/1 anonim ***** válasza:
Ugy tudom 37.9%.
nov. 8. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!