Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyiért vállalnátok egy...

Mennyiért vállalnátok egy állandó délutános melót 14-22h amely az összes délutánt és estét is elveszi? 22-ig meló mire hazaérek 23h ott már csak az ágy vár rám-és ez minden nap

Figyelt kérdés
tegnap 14:45
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:

nem fér bele egy mozi egy étterem egy színház semmi.. este 22h után már ugyan hova, délelőtt meg még hova...

az összes ismerősöm 8-16/9-17ben melózik, ők végeznek mire szinte én még kezdek.

tegnap 14:51
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Mi a munkakör és mennyi pihenőnapod van egy hónapban?

Kicsit megerőltethetnéd magad és idedobhatnál néhány releváns infót, ez így lófsz. Neked ez nem jut eszedbe magadtól?

tegnap 14:53
 3/26 anonim válasza:
100%
Hivatalosan kell hogy járjon szabadnap, folyamatosan nem dolgozhatsz. A fizuhoz meg azt sem árt tudni, hogy mit kell csinálni érte...
tegnap 14:54
 4/26 A kérdező kommentje:

"Mi a munkakör és mennyi pihenőnapod van egy hónapban?"

szokásos H-P munkahely és a hétvége mindig szabad.

a munkakör meg délutános portás, mindenki elhúz 17kor max 18kor onnantól 22h-ig nézem a falat a totál üres és néma épületben. ahova be se léphet senki (hogy akkor minek a portás ha úgyse léphet be senki? miért nem zárják be az ajtót, lakat fel és csá? nem tudom... állami hely logikát ne keress.)

tegnap 14:56
 5/26 anonim ***** válasza:
49%

Nyilván nem minden áldott nap kellene dolgoznia, csak ő nem jutott el addig agyban, hogy részleteket is leírjon.

Azt hiszi, hogy legépelt ennyit, hogy 14-22 óra meló, és mi majd ideírjuk, hogy 231976 Ft. :D

tegnap 14:57
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Remek lehetőség arra, hogy tanulj valamit míg ott ülsz és a pénzt is megkeresed hozzá.
tegnap 14:59
 7/26 A kérdező kommentje:
"231976 " és nincs ennyi a nettó deal, ezt hozzáfűzöm. báááááár lenne!!!
tegnap 14:59
 8/26 anonim ***** válasza:

Portás...tehát a világon semmit nem fogsz csinálni csak ülsz ott mint egy muskátli és mobilozol.

Szerintem ne menj oda. Nem azért mert meggebedsz a munkában, hanem mert annyira flegma és beleszarós a hozzáállásod még egy olyan "munkához" is, ahova igazából egy autistát is lazán fölvesznek, hogy még erre sem lennél alkalmas. Maradj otthon és bámuld a tévét, délután meg menjél bulizni, piálni.

tegnap 15:01
 9/26 A kérdező kommentje:
"Remek lehetőség arra, hogy tanulj valamit míg ott ülsz és a pénzt is megkeresed hozzá." ez igaz, erre a hatalmas bölcsességre nélküled is rájöttem de NEM EZ VOLT A kérdés. nem az volt a kérdés az üres óráimban mit csinálok.
tegnap 15:01
 10/26 A kérdező kommentje:
"hogy még erre sem lennél alkalmas" ezt nem te, és nem én döntöm el hanem aki alkalmaz.
tegnap 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!