Mennyiért vállalnátok egy állandó délutános melót 14-22h amely az összes délutánt és estét is elveszi? 22-ig meló mire hazaérek 23h ott már csak az ágy vár rám-és ez minden nap
nem fér bele egy mozi egy étterem egy színház semmi.. este 22h után már ugyan hova, délelőtt meg még hova...
az összes ismerősöm 8-16/9-17ben melózik, ők végeznek mire szinte én még kezdek.
Mi a munkakör és mennyi pihenőnapod van egy hónapban?
Kicsit megerőltethetnéd magad és idedobhatnál néhány releváns infót, ez így lófsz. Neked ez nem jut eszedbe magadtól?
"Mi a munkakör és mennyi pihenőnapod van egy hónapban?"
szokásos H-P munkahely és a hétvége mindig szabad.
a munkakör meg délutános portás, mindenki elhúz 17kor max 18kor onnantól 22h-ig nézem a falat a totál üres és néma épületben. ahova be se léphet senki (hogy akkor minek a portás ha úgyse léphet be senki? miért nem zárják be az ajtót, lakat fel és csá? nem tudom... állami hely logikát ne keress.)
Nyilván nem minden áldott nap kellene dolgoznia, csak ő nem jutott el addig agyban, hogy részleteket is leírjon.
Azt hiszi, hogy legépelt ennyit, hogy 14-22 óra meló, és mi majd ideírjuk, hogy 231976 Ft. :D
Portás...tehát a világon semmit nem fogsz csinálni csak ülsz ott mint egy muskátli és mobilozol.
Szerintem ne menj oda. Nem azért mert meggebedsz a munkában, hanem mert annyira flegma és beleszarós a hozzáállásod még egy olyan "munkához" is, ahova igazából egy autistát is lazán fölvesznek, hogy még erre sem lennél alkalmas. Maradj otthon és bámuld a tévét, délután meg menjél bulizni, piálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!