Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi a legérdekesebb munka,...

997799 kérdése:

Mi a legérdekesebb munka, melyek a legérdekesebb szakok?

Figyelt kérdés

okt. 31. 11:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát kinek mi.
okt. 31. 15:11
 2/4 Senior Séf ***** válasza:
64%

Hát én világéletemben rühelltem az irodát. 45 éve pl az volt a munkám (része), hogy a TSz-ek ágazatait próbáljam egybefésülni. Hogy ne versenyezzenek egymással, hanem segítsék egymást. Elindultam hétfőn az országban, péntekig azt se tudták, merre járok. Közben családos lettem, már nem vonzott a cigányélet. Akkor megint irodába akartak dugni, de én inkább halőrnek mentem. A vadvíz szerelmeseként remek volt reggeltől estig ladikázni. Amikor hideg lett hozzá, malomipari MEO-s lettem. Itt csak a megyében vándoroltam, estére otthon voltam mindig. Jobbnál jobb borokkal, meg csempészett repipiákkal itattak.

Szóval nekem ez az életforma jött be de sokan sikítófrászt kaptak volna.

nov. 1. 18:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Számomra érdekesek műszaki területen: Mindenféle gép kezelője, kamionsofőr, autószerelő, gépbeállítò.

Humán területen: Minden ami joggal kapcsolatos.

Jelenleg jogásznak tanulok egyetemen, de már van több szakmám is, és az egyik az autószerelő, és földmunkagépkezelő. Mielőtt nem mentem egyetemre egy építkezésen dolgoztam földmunkagépek között. Ezen felül hobbiként imádok autót szerelni, akár másoddiplomaként szóba is jöhet nálam később valami mérnöki szak, de a szívem mindenképp elsősorban a jog felé húz, mert az egy elegáns, tiszta szakma, ami számomra nagyon eltér a többitől, és tanulni is szeretem.

nov. 4. 08:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez teljesen egyénfüggő, elvégre más személyiségű és más érdeklődésű emberek más dolgokat tartanak érdekesnek.

Engem például alapvetően a humán vonatkozású és művészeti dolgok érdekeltek mindig is és ilyenekkel is foglalkozok. Művészettörténet, régészet, nyelvek, irodalom, film. Amik az emberiséggel együtt fejlődtek és váltak egyre változatosabbá, amik az egyénről és a kultúráról szólnak. Ezek a dolgok adják az emberségünk alapját. (Vannak kivételek, például a csillagászat is nagyon régóta vonz.)

Jelenleg művészettörténet szakon vagyok mesterképzésen, mellette felvettem a régészetet, mint minort. Az angol és olasz után most a spanyol felsőfokú nyelvvizsgára készülök és mellette egy múzeumban vagyok részmunkaidős tárlatvezető.

Ha valamivel jobban értenék a matekhoz, akkor talán az építészet feléhúztam volna, amikor elkezdtem az egyetemet, de a jelenlegi helyzettel is kifejezetten boldog vagyok.

nov. 4. 09:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!