Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mást nem idegesít nagyon,...

Mást nem idegesít nagyon, amikor egy munkatárssal vagy megbízóval munkát beszélnétek meg hívásban és a háttérben ott visít, ordít, nyávog a gyerek?

Figyelt kérdés
Nem bírom komolyan venni az ilyen embereket és rettenetesen frusztál, ha ilyenekkel kell "tárgyalnom". Teljesen használhatatlanok, figyelni képtelenek, nem emlékeznek semmire, ami elhangzott.

okt. 29. 22:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Frusztál? Szólj, hogy nem hallod amit mond mert sivalkodik a gyerek. Csak odébb megy.
okt. 29. 22:39
 2/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem lehet nekik megmondani, mert a szent gyerek mindenek felett áll. Volt, hogy utaltam rá, hogy visszahívom, akkor pedig "jaj, nem, most alkalmas". Én meg hallgathatom a visongást.
okt. 29. 22:45
 3/11 anonim ***** válasza:
64%
Figyi, ha őt nem zavarja a szent gyerek ricsaja, téged aztán ne zavarjon az ő lelki békéje. Ne utalj rá, mondd meg simán, hogy egy szót sem értesz abból amit mond, muszáj lesz máskor beszélnetek, mikor alkalmasak lesznek rá a körülmények.
okt. 29. 22:50
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm 3-as, lehet, hogy ezt megpróbálom.
okt. 29. 23:00
 5/11 anonim ***** válasza:
Legyél határozott (ha még nem vagy az akkor tegyél úgy, majd belejössz). Attól, hogy elvárod a tiszteletet még nem leszel bunkó. Viszont én az elsőben az voltam, bocs, nem gondoltam, hogy ilyen normális vagy. Ezért annyit még, hogy úgy írd, frusztrál. Úgy is kell mondani. És hajrá!
okt. 29. 23:06
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem zavar
tegnapelőtt 07:16
 7/11 anonim ***** válasza:
76%

Online meetingeken szokott pár kollégánál vonyítani a gyerek a háttérben, engem is nagyon irritál.

(De a legjobb akkor is az aki behordja a gyerekét nyáron az irodába és ott tombol a gyerek, visítozik, rohangál, erőből veri mindenki ajtaját, stb…)

tegnapelőtt 07:53
 8/11 anonim ***** válasza:
77%

De igen, borzasztó.

Van ilyen kolléganőm, full HO, és a férje is. 2 szintes kertes házban laknak, szóval adott lenne minden, hogy elszeparálódjon, mégis minden egyes meeting azzal telik, hogy visít, ordít, kiabál a gyerek a háttérben, többnyire apuka is ugyanabban a szobában meetingel és behallatszik. Minden felé irányuló kérdést kétszer kell feltenni, mert láthatóan nem figyel stb stb. A munkáján is meglátszik

tegnapelőtt 08:05
 9/11 A kérdező kommentje:

Jesszus 7-es, az még rosszabb, ha be is hordja...

8 - nem kapott semmilyen megrovást emiatt?

tegnapelőtt 08:53
 10/11 anonim ***** válasza:
#9: Nem, nagyon jól tudja menedzselni magát. Néhányan tudni vélik, hogy a közvetlen felettese "kezelgeti" is. Vannak ennél nagyobb gondok is a munkájával
tegnapelőtt 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!