Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehet az, hogy mások...

Hogy lehet az, hogy mások olyan könnyen találnak munkát?

Figyelt kérdés
Látom, hogy egyes ismerőseimnek még meg sincs a diploma, de már ped. asszisztensként foglalkoztatva vannak. Én meg hiába érdeklődök ped. asszisztensi munkák után, hogy ha egyetemre jelentkezek, és közben tanulok is, mellette is valami könnyebb munkám legyen, de én nem járok sikerrel. Az ilyen helyekhez is protekció kell?
okt. 28. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Nem kell protekció, elég ha jó vagy benne és/vagy jól elő tudod adni magad.
okt. 28. 20:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Alig van pedagógus, az oviban is ped.asszisztens volt az egyik óvónő helyett. Megmondom őszintén, azt hittem, erre a pozícióra bárkit felvesznek. Lehet, hogy nincs megnyerő kisugárzásod vagy túl csinos vagy és az öregedő igazgatónőt irritálod.
okt. 28. 22:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Szar fiztessel barhol talalsz munkat
okt. 29. 06:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Jól értem, hogy még csak nem is felvételiztél, de már "szakmai" munkahelyet akarsz, ráadásul részmunkaidőben, rugalmasan?

Mert ha így van, akkor meg is van a gond.

okt. 29. 09:15
 5/5 anonim válasza:
0%

Én éppen ped asszisztensként keresek munkát, több hónapja, de hiába.

Megyeszékhely, tehát több iskola, óvoda van, mégsincs "elég hely", mert nálunk keresett szakma, így ha nincs protekciód esélytelen.

Engem az valamilyen szinten mondjuk bosszant mikor valaki tanítónak, óvónőnek tanul, de addig is ped asszisztensként akar dolgozni, ezzel is "elvéve" az így is kevés helyet, azok elől, akik nem ideig-óráig csinálnák, hanem ebben szeretnének elhelyezkedni hosszú távon.

okt. 29. 18:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!