Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Érdemes ezt folytatni? (biztos...

Érdemes ezt folytatni? (biztosítás értékesítés)

Figyelt kérdés

Szóval jelentkeztem értékesítési képviselőnek. Ez így igazából oké is lenne, na most volt egy online interjú, majd tovább jutottam most volt egy személyes, és most elküldtek, hogy töltsek ki egy tesztet. A teszt igazából fogalmam sincs, nem jutottam el addig, hogy kitöltsem. Ha ez megvan és tetszik nekik az eredmény akkor tovább megyek egy másik személyes interjúra. Ezek után állami vizsga (mkb), majd több napos téma, ahol tanulok az egész cégről, magyarán óráim lesznek. Ezek után még mindig nem vesznek fel, csak ha még egy személyes interjún lefelelek és nem tudom meddig beszélek.

Ez természetesen nem hangzik rosszul, de elgondolkodtam, hogy egyáltalán akarom én ezt. Azon is, hogy tudok majd ebben sikeres lenni, mikor igazából sokkal több ember van aki tehetségesebb ebben mint én.

Igazából vannak benne jó dolgok, hogy kötetlen a munkaidő, nem járnak a nyakamra ha éppen nem dolgozok, telefonokat interjúkat hasonló dolgokat eltudom itthonról is intézni. Vállalkozó leszel, így igazából amit megtermelsz az nem egy fix bér, hanem mozgó, hogy éppen mikor hogy teljesítesz. Tanulni van mellete időm, és sok más dologra is.

Viszont a hátrányokat meg előtte leírtam, viszont lenne egy pár még, ami hogy egyéni vállalkozó vagy, így nincs fix béred, ha nem termelsz ki semmit, akkor nem lesz egy filléred se. Igazából nagyon sokan mozognak a területen, nem tudom nulláról el lehet úgy kezdeni, hogy majd megélj belőle. A másik, hogy ha gondolják egyik napról a másikra megszüntetik az egészet.

Ja, meg ugye ott a több hónapon keresztül a mentor mellett a mozgás.

Szóval nektek mi a véleményetek erről?

okt. 27. 23:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Erre kár egy percet is pazarolni.
okt. 28. 00:14
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, vállalkozónak kell lenned, ami azt jelenti, hogy nem lesz egy fix munkabéred, nem kapsz szabadságot, stb.

Maga a munka is pocsék, mert 500 emberből 499 azt fogja mondani, hogy nem akar biztosítást kötni.

Nem érdemes ezzel foglalkoznod.

okt. 30. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!