Most genyónak tűnhetek, amiért elfogadtam 5ezret egy szál cigiért?
Gyárban dolgozom, vagyunk összesen vagy 200an, szóval nem ismerek mindenkit. Néhany hete kint cigiztünk, aztán odajött egy idegen srác azzal a szöveggel, hogy "ne haragudj, soha nem szoktam tarhálni, de most nagy szükségem lenne egy szál cigire, de épp leszokóban vagyok, és ha most vennék egy dobozzal akkor végigszívnám az egészet. Szóval meg tudnál kínálni egy szállal?" Persze nagyon szívesen adtam neki, és akkor a kezembe nyomott egy 5ezrest, majd megköszönte és azonnal elsietett.
Most kb 3 héttel később áthelyeztek egy másik gyártósorra, és itt ő a kisfőnök. Nem tudom, hogy emlékszik-e rám, de mintha velem gorombább lenne, mint a többi kollégával. Mindenki mással kedves, poénkodnak, nekem pedig beszólogat minden apróság miatt.
Igen. Elég hülye szövege volt, de kihasználni a másik szorult helyzetét bármilyen ügyben nagy szemétség a civilizált emberiség körében. Visszaéltél a helyzettel, ez az én véleményem.
Aztán most ő került hatalmi helyzetbe és a (szerintem jogos) sértettsége megnyilvánul. Bár nem nyíltan bosszúálló a leírásod alapján, a kellemetlen érzéseit nem tudja elrejteni teljesen.
Vagy megbeszélitek és egy jogos összegben megállapodtok, vagy legalább eljuttok odáig, hogy ki hol hibázott (ő sem ártatlan), és kölcsönös megbocsátással rendezitek a kapcsolatot, vagy kínlódtok tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!