Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az ilyen dagadt klimaxos nők...

Az ilyen dagadt klimaxos nők a munkahelyen miért erőltetik azt hogy bárki is nőnek higgye őket?

Figyelt kérdés

A fiatalokat abuzálják kiutálják(pl ilyen kalober a csopvez is meg a kedvencei is) ugy beszélnek női kollegákkal mint a kutyákkal és nem egyszer mondják magukról pl telefonba hogy jaj azert nem tudtam ezeket a műszaki hibákat merthat nőből vagyok, meg szabályosan ilyenekre keresnek alkalmakat hogy nőnek kiáltsák magukat ki.

[link]

Mikozben egy totál aszex embernek néznek ki egyikse kell senkinek se, a ffi kollegák periferiáján is kiesnek, miert nem képesek ezek önelfogadásban élni hogy nem bántunk vkit azért mert fiatal és szép, vagy csak mert lány/nő, mellesleg munkahelyen vagyunk!! Es nem épp egy társkereső partin! Ergo kit erdekel egyaltalán az hogy most ő nő e vagy férfi mikor szakmai dolgokat kell megoldani?

Hogyan lehet ezeket megtanitani arra hogy ne beszéljen nőkkel lányokkal ugy mint egy kutyával?

#klimax #női irígység
okt. 26. 20:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Volt pár ilyen kolleganőm, engem folyamatosan valami buta kislánynak néztek. Továbbra is kedves voltam, ennyit tudtam tenni.
okt. 26. 20:40
 2/12 A kérdező kommentje:

Én is továbbra is ügyes okos szorgalmas vagyok, redukálom a kontaktot is a legszükségesebbekre de ezek külön energiát fektetnek abba hogy kereshessenek csak egy hibát is, (csak az nem hibázik aki nem dolgozik..), hogy aztán arra verhessék egy hétig is.

A dolgozót alázzák lenyomják baj ha szép vagy, baj ha ügyes vagy, baj ha más megdicsér kiemel, baja az ha bárki is bír, ha bármiben is sikert érsz el a cégnél.

Ugy pofáz aláz masok elott szégyenít ahogy akar, ergo prolin visszaél a hatalmával, full alkalmatlanok vezetésre, es nem rugja őket pofán senki soha.

okt. 26. 20:46
 3/12 A kérdező kommentje:
Ja csak az exférj persze. Annak volt csak esze.
okt. 26. 20:47
 4/12 anonim ***** válasza:
88%

Ez a monológ kb a női megfelelője annak, hogy "azért nincs párom mert túl jó a lelkem és túl kedves vagyok!! csak az a baj velem hogy túl tökéletes vagyok!!"

Há' biztos...

Próbálj meg nem hibázni annyit, és akkor nem lesz alapjuk beléd kötni.

okt. 26. 20:58
 5/12 A kérdező kommentje:

1 hiba volt 2 év alatt ami amugymeg vezetoi szervezési hiba volt tehat a fejétol vérzik, csak a dolgozókra van kenve. Tipikus ez is.

Es nyilvan nem csak hibákba köt bele! Hanem keresi azon van a fokusza is hogy mivel kezdjen ki! Ha masik intezmeny megdicsér nem adja át a dicséretet se.

Egy takaritót magasabbra értékel nyilvanosan.

Allandoan abba fektet energiákat hogyan nyomja el a másikat. Nem abba hogy a cég haladjon. Jatszmákat csinál.

Volt olyan is hogy pasit kért számon hogy miért nézett rá kajánul vagy csúnyán. A pasi meg nem is értette az egeszet hogy ennek most mi baja? Rá se néz(nem is nálunk dolgozik az a pasi köze sincs a vezetőnkhöz meghát periférián kivul is van amugyis mindig..)

okt. 26. 21:03
 6/12 anonim ***** válasza:
56%

Nem tud hibákba belekötni, ha nem hibázol.

Amúgy meg érdekes, engem valahogy sose utáltak tömegesen az anyám korabeli nők, pedig fiatal és szép vagyok. Meg még egymillió jó csaj dolgozik mindenfelé, nálam sokkal jobbak is és őket sem. Csak azokat, akikről süt, hogy szerintük a Nap is értük kel fel és mindenki irigy az ő tökéletes külsejükre.

okt. 27. 09:21
 7/12 A kérdező kommentje:

Tőlem tartanak. Okos is vagyok szép is. Vetélytársat lát bennem olyan aki amugy 50 meg a halál közt van. Meg ő a vezető de irigykedik egy alkalmazottra. Folyamat le akar nyomni dicserni se tud másokat akar elém helyezni mikozben mindenki más látja mi megy hogy bolond tikkes..

Mivek nyilvánosan is ugy beszél velem mint egy kutyával. El vannak képedve nagyon sokan. A másik intézmémy meg az igazgató is tisztán látja. Csakhát senki nem véd meg.

okt. 27. 09:33
 8/12 A kérdező kommentje:
Ezert is kerdezem hogy ilyen 50-80 éves nők minek versengenek kb 20-30 évesekkel egyébként mikor ráadásul nem is egy platzon vagyunk b+ hanem munkahelyen!
okt. 27. 09:35
 9/12 anonim ***** válasza:
88%
Az okost azért cáfolnám... Nem volt eddig egyetlen hozzászólásod sem, ami nem hemzsegett volna a helyesírási és stilisztikai hibákból.
okt. 27. 10:02
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor tartanak tőled vagy abuzálnak? Annyira vagy szép is amennyire okos? :)
okt. 27. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!