Olyan munkát érdemes elvállalni, ahol közel 80km-re van a munkahely és autóval járnék be?
Hát ez sokmindentől függ
Térítik az utazási költséget?
80km jó út vagy 80km zergebszta utak amiken 60al zötykölődsz?
Munkahelye válogatja. Amikor a férjemnek ilyen munkája volt, akkor nekünk ez nagyon bejött, mert nem volt pluszba berohangálás, meg millió telefon. Szóval megérte.
A többi résztől függ. Ennyi utazás bírható.
Én is kb. 80 km-re járok.
De 12 órázom, úgyhogy ez csak kb 13 nap egy hónapban.
Fizetik a benzinköltség egy részét (igaz, ezen bukok).
Kb végig autópálya/autóút, így időben kb 45 perc.
A fizetésem elég jó, és a munka se fárasztó.
Így nekem megéri, bár néha unom a kocsikázást.
Akkor gondolom értelmes vonat meg pláne nincs. Ez a fő baj. Mert ha lenne vonat, az összes ilyen jó lenne, mert értelmesen lehetne tölteni az utazási időt.
Szerintem attól tedd függővé, hogy mit okoz ez a hosszabb távú karrieredben. Szóval, hogy amiatt hogy ezt a feladatot csinálod később máshol még jobb dolgok elérhetőek lesznek e neked. Meg nyilván a pénz különbség is számít. Mert ha annyival többet keresel, hogy busásan kifizetésre kerül ez az idő az is jó lehet. Bár fárasztó is hosszabb távon, de akkor tekintheted ezt is a munka részének, hogy bemész és hazajössz, szóval, hogy ezért is fizetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!