Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tisztatérben dolgozott már...

Tisztatérben dolgozott már valaki?

Figyelt kérdés
Még nem volt elbeszélgetés de addig is kíváncsi vagyok rá hogy oda csak egészségesen lehet menni dolgozni? Sosem mentem tp-re egy kis megfázással max akkor ha lázas voltam napokig. Plusz allergiás vagyok és hiába a gyógyszer nekem akkor is gyakori tüsszentéseim vannak. Most akkor feszt cserélgessek majd maszkot meg gumikesztyűt vagy mi?
okt. 24. 12:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Bele van kalkulálva...Jaj de rendesek. 20 perc gondolom ugyanúgy a szünet. Aki lassabb, azzal mi van? Mert én mire leteszem a hátsó wc-re addigra más már végez. Vagy akinek kevesebb foga van, egy oldalt tud csak rágni, azzal mi van? Mi van azzal, aki nem tud annyira sietni, mert baj van a lábával?

Akkor én fixen nem megyek gyógyszeriparba. :D Van, hogy rámjön a nagywc és van, hogy AZONNAL menni kell. És ha megjön az ilyesfajta inger, akkor esetleg pár percig tartogatom, nem 4 óráig...de még 2 óráig se.

Mi van akkor, ha nem váltják le az embert és ennek köszönhetően becsinál?

nov. 4. 12:07
 12/16 A kérdező kommentje:
Én is egyből ezzel kezdtem hogy mi van ha akkor is el kell mennem ha nincs ki leváltson? Az volt a válasz max 10 percig maradhat a gépben a termék. Szóval akinek bármilyen kis problémája van az nem itt fog dolgozni mert ha az interjún át is megy az alkalmasságin megbukik mert saját orvosuk van erre is. Csak ha már ennyire patika állapotban lennék akkor űrhajós is lehetnék :D azóta is hirdetik az állást gondolom nem felelnek meg az emberek.
nov. 4. 12:10
 13/16 anonim ***** válasza:

Gondolom cigizni se lehet, még a gyártól számítva x méteren túl sem.

10 percig maradhat a gépben a termék? Ki is kell jutni, vissza is kell jutni, ki is kell törölni...

Vannak emberek, akiknek úgymond a munka az első. Nem baj, ha nincs kajára idő, nem baj, ha nincs wc-re menés, nem baj, csak munka, munka, munka. Na, azoknak lesz ez jó. :D

Sokaknak már az nem tetszik, hogy annyira be kell öltözni. Meg ugye a maszk is ott van.Gondoljunk a covid időszakra, voltak, akik nem akartak maszkot viselni.

nov. 4. 12:55
 14/16 anonim ***** válasza:

Talán megtaláltam ezt a nagyon jó álláslehetőséget. :D

Esztergom környékén, 7 nap munka, 3 nap pihenő.

Orvosi szigorúan van, vérvétel is van, térlátás hiánya kizáró ok, de epilepszia, cukorbetegség is.

Nem egy hirdeti ezt a lehetőséget, hanem több, csak többen elfelejtik kiírni azt, hogy amúgy vannak kizáró tényezők. de még vérvételt se írják ki többen.

nov. 8. 08:30
 15/16 A kérdező kommentje:
Szomorú. Az ember jelentkezik mert dolgozni akar de annyi kizáró ok van hogy meg se felel.
nov. 8. 09:26
 16/16 anonim ***** válasza:

Pontosabban ez van a szövegben:

Teszt írás: van, felutazás napján és másnap is, 40 perces teszt

pl.: összeadás kivonás, óra ismeret, szöveges feladat

ORVOSI VIZSGÁLAT! VÉRVÉTEL!

Kizáró tényezők: térlátás hiánya, cukorbetegség, protézisek, asztma, epilepszia stb.

nov. 8. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!