Tisztatérben dolgozott már valaki?
Bele van kalkulálva...Jaj de rendesek. 20 perc gondolom ugyanúgy a szünet. Aki lassabb, azzal mi van? Mert én mire leteszem a hátsó wc-re addigra más már végez. Vagy akinek kevesebb foga van, egy oldalt tud csak rágni, azzal mi van? Mi van azzal, aki nem tud annyira sietni, mert baj van a lábával?
Akkor én fixen nem megyek gyógyszeriparba. :D Van, hogy rámjön a nagywc és van, hogy AZONNAL menni kell. És ha megjön az ilyesfajta inger, akkor esetleg pár percig tartogatom, nem 4 óráig...de még 2 óráig se.
Mi van akkor, ha nem váltják le az embert és ennek köszönhetően becsinál?
Gondolom cigizni se lehet, még a gyártól számítva x méteren túl sem.
10 percig maradhat a gépben a termék? Ki is kell jutni, vissza is kell jutni, ki is kell törölni...
Vannak emberek, akiknek úgymond a munka az első. Nem baj, ha nincs kajára idő, nem baj, ha nincs wc-re menés, nem baj, csak munka, munka, munka. Na, azoknak lesz ez jó. :D
Sokaknak már az nem tetszik, hogy annyira be kell öltözni. Meg ugye a maszk is ott van.Gondoljunk a covid időszakra, voltak, akik nem akartak maszkot viselni.
Talán megtaláltam ezt a nagyon jó álláslehetőséget. :D
Esztergom környékén, 7 nap munka, 3 nap pihenő.
Orvosi szigorúan van, vérvétel is van, térlátás hiánya kizáró ok, de epilepszia, cukorbetegség is.
Nem egy hirdeti ezt a lehetőséget, hanem több, csak többen elfelejtik kiírni azt, hogy amúgy vannak kizáró tényezők. de még vérvételt se írják ki többen.
Pontosabban ez van a szövegben:
Teszt írás: van, felutazás napján és másnap is, 40 perces teszt
pl.: összeadás kivonás, óra ismeret, szöveges feladat
ORVOSI VIZSGÁLAT! VÉRVÉTEL!
Kizáró tényezők: térlátás hiánya, cukorbetegség, protézisek, asztma, epilepszia stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!