Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hanyan vesztek ki szabit...

Hanyan vesztek ki szabit egybekotve munkaszuneti nappal hetfo-kedd majd csutortok-pentek?

Figyelt kérdés

okt. 23. 10:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
25%
Nekem idén volt egy 2 és egy egyhetes nyaralásom, így idénre már csak 1 nap szabim maradt :D
okt. 23. 12:14
 12/16 anonim ***** válasza:
22%
Én jövő héten leszek itthon végig. De még így is van 23 nap szabim. 47 nappal jöttem át erre az évre.
okt. 23. 13:58
 13/16 anonim ***** válasza:
Nálunk egy darab ember megy el a cs-p részre, plusz utána még hétfő. Ennyi. Más mindenki jön
okt. 23. 18:50
 14/16 A kérdező kommentje:

13

Akkor mar menjenek cs-p-h-k-sz-cs es 2 hetig kb nincs melo, munkaltato meg felteszi a labat az asztalra milyen jo neki ;))

okt. 24. 08:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Én a karácsonyi időszakot szoktam úgy kivenni, hogy előtte való hetet is -most ugye úgy jön ez ki, hogy benne van egy munkaszombat. Azonkívül nem nagyon, főleg mert nem akarom elvenni azokat a napokat a családos kollégáktól, és nem dőlök a kardomba azért, hogy máskor vegyem ki a szabit.
okt. 25. 12:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha csak lehet,ha hét közepére esik a munkaszüneti nap,akk csinálok5napos szünetet-mint ahogy tettem pl múlt héten,de mivel már alig van szabim idén-ez az ára,ha 2x nyaralok-,így most hétvégén "csak"3nap szünetem lesz.Hál Istennek mi 2ünnep között sose dolgozunk,úgyh ilyenkor már azt várom nagyon!:)
okt. 28. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!