Hanyan vesztek ki szabit egybekotve munkaszuneti nappal hetfo-kedd majd csutortok-pentek?
Figyelt kérdés
okt. 23. 10:37
A kérdező szavazást indított:
EN igen
EN nem
25 szavazat
1/16 anonim válasza:
Nálunk szóba se jött ilyesmi, sok a meló.
2/16 anonim válasza:
Csak hétfő-kedd voltam itthon, holnap már megyek.
Nincs ennyi szabim sajna. :D
3/16 anonim válasza:
Én jővő hétre vettem ki. Mégpedig: szerda, csütörtök, Péntek (ünnep), szombat, vasárnap. Így lesz egy 5 napos hétvégém.
4/16 anonim válasza:
Én szoktam, de most pl táppénzen voltam hét elején, holnap már megyek dolgozni.
5/16 anonim válasza:
Én nem dolgozom ezen a héten, de én diákmunkán vagyok, és őszi szünetbem van, ami miatt hazajöttem.
Egyébként ha nem lenne szünetem, és pénteken épp nem lenne semmi dolgom, akkor a csütörtöki óráimra nem mennék be ilyen esetben.(Péntekenként nincs órám)
6/16 anonim válasza:
Engem nem engednek szabira, pedig még van 9 napom.
7/16 anonim válasza:
Vállalkozóként akkor veszem ki a szabadnapot amikor akarom :D
8/16 anonim válasza:
Akinek gyereke van, annak több értelme van jövő hétre szabit kivennie, mert szintén 4 munkanap lesz, de akkor lesz az őszi szünet.
Én egyébként vállalkozó vagyok, de pont emiatt igyekszem úgy szervezni a dolgaimat, hogy jövő héten ne nagyon dolgozzak, hanem a gyerekeimmel lehessek. Ezen a héten rendesen dolgozom.
9/16 Katona Dius válasza:
Nekem úgy volt tervben eredetileg, hogy a szerdához hozzácsapom a csüt-pénteki napokat, de mivel sajnos múlthétre betegszabadságra kényszerültem egy vírus miatt (hányás-hasmenés), így ezt már nem akartam meglépni.
10/16 anonim válasza:
Jövő héten megyek szabira. Novemberre nem engedtek szabadságot átvinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!