Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Minek vagyok én tanfolyamon...

Minek vagyok én tanfolyamon ha a munkaügyi központ nem hajlandó megcsinálni a szerződésem? És mit lehet tenni ez esetben?

Figyelt kérdés
Szóval csak a sulival van meg a szerződés a munkaügyi központ még mindig nem csinálta meg a rá eső részt. Pont az a lényeg pedig. Azt mondta az intézmény igazgatója hogy irigyek a munkaügyi központos ügyintézők. Mert most jó pénzt adnak tanfolyamosoknak és azokra irigyek. De azért ilyet? Nem gondolom ezt megtehetik. A tanfolyamon a többieknek megcsinálták igaz azt is nagy nehezen úgy néz ki csak én maradtam ki. Ma hívtam őket egész nap de leraznak.

okt. 21. 14:19
 1/6 A kérdező kommentje:
Ami számon korábban még adtak tájékoztatást mert az volt a képzési tel szám azon most azt mondja a nő ez nem az a szám. Amit meg megadott azt fel se veszik.
okt. 21. 14:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Ha nem csinálja meg továbbra sem akkor pénzt se kaphatok meg semmit akkor ergo ki kell lépnem ő miattuk a kepzésről. Vissza fizetni még nem lenne mit.
okt. 21. 14:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Állam adja a pénzt, ők csak ügyintézők nehogy már ők hozzanak önálló döntéseket. Nem vicc ez már? Olyan mintha bolti eladó lennék és hozok egy önálló döntést hogy nem adok kenyeret valakinek csak úgy
okt. 21. 14:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel a főnöküket és tegyél panaszt ellenük!
okt. 21. 14:35
 5/6 A kérdező kommentje:
És azt hogy lehet megtudni hogy ki a felettesük?
okt. 21. 15:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Beírod a google keresőbe, hogy ..... Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály (a pontok helyett az adott járás nevét írod, ahol voltál) és megkapod. Ha csak telefonszámot találnál, felhívod és kéred az osztályvezetőt.
okt. 22. 09:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!