Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Megbízhatósági vizsgálat...

Megbízhatósági vizsgálat kapcsán, te mit lépnél?

Figyelt kérdés

Itt a Gyakorin olvastam több kommentelőtől, mikor volt az iskolai telefontiltás, hogy ha nekik megtiltaná a főnök, hogy bevigyék a telefonjukat a melóhelyre, ők felmondanának.

Azt is itt olvastam, hogy nagyon sokan nem mennének olyan helyre/kilépnének onnan, ahol a főnök megkérné őket, hogy nyissák meg a privát Fosbúk oldalukat, vagy telefonjukat.

Viszont sokan, a gyermekotthoni és most az iskolaőri vizsgálat [link] kapcsán is azt mondják, ha nincs vaj a füled mögött, ne foss, és menj bele!

Viszont tapasztalatból mondom, hogy sokan még amikor megérkeznek hozzánk a telephelyre, akkor is balhéznak, amiért az őreink belenéznek a táskájukba és a kocsijukba. Pedig tudják, hogy ez olyan hely, és ezek diplomás, gyakran Dr. emberek!

ŐSZINTÉN!

TE, MOST, odaadnád a magán telefonod/magán laptopod a HR-nek? Vagy válaszolnál a szexuális kérdésekre?

És mit tennél, ha megtudnád, hogy a melóhelyed őrei, kérdezősködnek rólad a szomszédaidtól?

És ha becsöngetne a HR főnök és 2 őr a cégedtől, hogy átnézzék a lakásod?

(Most ne írj olyat, hogy "De nincsen főnyököm, te proli melós!")

okt. 12. 13:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem köteleznek rá, mindig lenémítom a telefonom a munkahelyemen, szóval egyáltalán nem rázna meg, ha nem lehetne bevinnem, feltéve, hogy megoldott a biztonságos tárolása.

A többi, általad említett dolgot viszont nem tolerálnám.

okt. 12. 13:24
 2/6 anonim ***** válasza:

"TE, MOST, odaadnád a magán telefonod/magán laptopod a HR-nek?"

Nem, soha.

"Vagy válaszolnál a szexuális kérdésekre?"

Mondjuk erre igennel válaszolnék. Elmondanám, hogy hetente 2x análozunk az asszonnyal, minden kedden és pénteken BDSM party van, amiben részt vesz a Gizike a HR-ről, a Fannika a kommunikációs osztályról, meg egyébként a főnök lánya is...

okt. 12. 14:20
 3/6 A kérdező kommentje:
2. Ez perképes!
okt. 12. 14:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen szerződést írtam anno alá. Mert van olyan munkahely, ahol már úgy vették fel az embereket, hogy nem vihetnek be telefont, vagy benne van, hogy súlyosan bizalmas adatok tárolása miatt néha ellenőrizhetik a telefonját. Ha az után elkezd vki hepciáskodni, az hülye. Ha erről nem volt szó, én nem adnám oda a telefonomat, de azt megengedném, hogy a táskámat átnézzék az én jelenlétemben, és le is halkítom a telefont. Ha megtudnám, hogy a szomszédaimnál kérdezősködnek vagy random házkutatást akarnak végezni, felmondanék és feljelenteném őket.
okt. 14. 23:50
 5/6 A kérdező kommentje:

4.

- A szerződés módosítható, egyoldalúan is. Nem kötelező aláírnod, de utána, amikor leépítés lesz..., na kit rúgnak ki elsőnek?

- SEMMI, nem tiltja, hogy a szomszédaidat megkérdezzék rólad, és azt sem, hogy az engedélyeddel, bemenjenek a lakásodba. Nem kötelező beengedned, de utána, amikor leépítés lesz..., na kit rúgnak ki elsőnek?

okt. 15. 00:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk szerencsére én olyan helyzetben vagyok, hogy nem kell azon fosnom, hogy "jaj, kirúg ez a f... azért, mert nem engedem be a lakásomba", mert tudnék máshova menni bőven.
okt. 15. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!