A reptérre ilyen nehéz bekerülni?
Múlt héten jelentkeztem több álláshirdetésükre közgàz diplomával, nyelvvizsgával. Egyébként sima helpdesk, parkolóőr pozíciókra is beadtam és még csak vissza sem jeleznek…
Ennyire nehéz oda bekerülni?
Reptér? 😂 Egyszerűbb pozícióra bárkit felvesznek már, akinek megvan a két keze meg a két lába, annyira nincs ember, mert mindenki felmond. Mondjuk bocs, de parkolóőrnek előbb fog kelleni valaki sima érettségivel, de még akár 8 általánossal is, mint diplomával, mert tudják, hogy utóbbiakat betanítani sem érdemes, mert lelépnek próbaidő alatt. A szakvégzettséget igénylő munkáknál csilliárd jelentkező van és hetekig elhúzódhat az interjúra hívás is, na meg nem akarok álszent lenni, bizonyos munkák csak azért vannak meghirdetve, mert meg kellett őket, de rég megvan már az ember belső körökből.
Bár igazából jelentkező van minden posztra, csak a többség lelép az interjúról, mikor meghallja a fizetés és/vagy munkarendet és a feladatokat. Van esélyed interjúra, egy hét az semmi, ha egy hónap múlva se keresnek, akkor aggódj.
5 éve vagyok a reptéren, mindenféle céget megjártam már, tudom, miről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!