Mit lehet tenni olyan emberrel, aki egyszerűen nem hagy szóhoz jutni?
Figyelt kérdés
Bármiről is szólnék, félbeszakít, közbeszól, vagy legjobb esetben eltudom mondani a mondanivalómat, de arra nem reagál semmit, max egyból visszavált saját magára.
Kedves lány amugy, emiatt nem akarok bunkó lenni vele?
okt. 8. 12:54
11/13 anonim válasza:
Pont ilyen szituban vagyok a masik oldalon. Az illeto elmondha, en megertem. Akkor hozzasszolhatnek,de belemfotja a velemenyem,mert o megegyszer vagy tobbszor elmodja ujra es ujra ugyanazt. Pedig en mar az eldo magyarszstnak megertettem a szitut. Egy ido utan tudom,meddig tart a mondanivaloja es honnan kezdi ujra ugyanazt elmondani. Olyankor az egesz tarsalgast megszunteti es elvarja,hogy ugy viselkedjek mint egy eloadason. Sot meg a tetejeben csak a sajat problemajaval foglalkozik,engem semmirol se hagy beszelni sokszor.
12/13 anonim válasza:
Azért folytja beléd 11-es mert hagyod.
13/13 anonim válasza:
Én ilyenkor azt szoktam tenni, hogy csak azért sem fejezem be a mondandóm, hanem folytatom és közben igyekszem vele tartani a szemkontaktust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!