Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Legtobb gyárban miért kötelező...

Legtobb gyárban miért kötelező szombaton jönni mivan ha a proba ido alatt se jovok be egyszer sen mert a pihenest valasztom inkabb? Kirughatnak emiatt?

Figyelt kérdés
okt. 8. 00:39
 1/8 anonim ***** válasza:
25%
Hát ha ezért kirúgnak akkor az annyit is ér. Nálunk úgy van hogy megkérdezik de nem kötelező!
okt. 8. 00:56
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
Nem kockáztatnék
okt. 8. 00:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ki is rúgnak miatta. Azért kell szombaton is menni, mert sok a megrendelés, vagy mert eleve 4 műszakos az üzem.
okt. 8. 01:29
 4/8 A kérdező kommentje:
3 műszakos 8 oraban, de a 12 oras tulorat is szinte elvárják
okt. 8. 03:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
fasza hely. Próbáld ki.
okt. 8. 07:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb gyárban kötelező a szombat? Én másképp tapasztaltam. Szerintem a többségben csak hétfőtől péntekig dolgoznak. Hacsak nem arra gondolsz, hogy gyakran rá akarnak kötelezni szombati extra munkára.
okt. 8. 08:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. A lényeg, kérdező, hogy leírhatnál egy kicsit több infót. Ez egy olyan hely, ahol standarban csak hétfőtől péntekig kellene dolgozni, de gyakran elvárják hogy szombaton is bemenj? Vagy pedig olyan hely, ami állandóan heti hét napban üzemel? Ha utóbbi, akkor megvan a heti két szabadnap?
okt. 8. 09:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszik fel lehet mondani. Ennyi. Semmi sem kötelező. 8 éve egy építőipari cégnél dolgoztam. Projekt lemaradás volt. Kellett volna jönni szombaton melózni. Egyszer nem éltem a lehetőséggel. Jött a fizu és kerek perec kijelentették, hogy a következő bérem csak akkor fogom megkapni, ha bevállalom az összes szombatot. Na ok már másnap léptem.
okt. 8. 18:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!