Szerintetek olvasható ez a kézírás?
Egy munkatársam elkottázott valamit, és a főnök előtt azzal próbálja tisztára mosni magát, hogy engem hibáztat, amiért olvashatatlanúl írok, és így próbálja rám hárítani a felelősséget.
Oké, tudom, hogy a szépírás nem az erényem, na de komolyan olvashatatlan a firkálmányom?
Ez 1 db szó volt csak, de olvasható. Még csúnyának sem mondható, első ránézésre felismerhető minden betűje. Ez magában még nem bizonyít semmit (sőt ha nagyon akarod manipulálhatod is az olvasót egy szebb írást példának választva).
Ez nem itt és nem mi fogjuk eldönteni, mert az igazság ennyiből úgysem derül ki. Ha a megtörtént eset szövege is így néz ki, akkor nem túl erős érv lesz az olvashatatlanság.
Én ennél sokkal furábban írok, és azt is mindenki el tudja olvasni. Nem értem, mi a baja.
Vagyis de. A szóban forgó kolléga csókos.
Az biztos, hogy én már most nézelődnék másik munkahely iránt, nem azért, mert ez annyira földhöz vágna, de egy olyan helyen, ahol én a lábtörlő funkcióját látnám el, köszönöm, de nem vagyok hülye, hogy ott maradjak.
Már csak azért sem, mert itt teljesen nyilvánvaló, hogy ő szúrt el valamit, eltévedt, nem találta az utcát, vagy egyszerűen csak "más dolga volt", és utólag ráfogta, hogy nem tudta elolvasni. A főnök meg nem csak, hogy védi és mosdatja őt, de szemmel láthatóan még a főnök nyal neki, ergo te ennek a munkatársnak leszel végig a boxzsákja.
Amúgy meg - ahol még nincsenek digitálisan vezetve ezek az információk - az a bevett szokás, hogy elovassa a címzett az üzenetet, és ha valami nem világos rajta, akkor még azelőtt kérdez, hogy elindult volna.
Olvasható, és nyilván a diszlexiás kollégád is el tudta olvasni. Viszont sajnos nem lehet bizonyítani hogy tényleg nem tudta elolvasni.
A főnök ezért ideges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!