Kollegák beszólásait hogy reagáljam le? Pl ha mondok vmit ötletelek, válasz:"jaj ne kavarjál már!"
Figyelt kérdés
Meg olyanok hogy beleszólnak a munkámba épp hajtok, erre megszólal az egyik "nem engem fog lecseszni a főnök ha nem csinálod!"
Miközben teljesen ügyesen szorgalmasan dolgozom.
Amugy a csopvez kezdte ezt el hogy ugy beszél velem mint egy kutyával erre a többi is utánozza.
szept. 30. 08:05
1/8 A kérdező kommentje:
Vagy kiírjam esetleg az ajtómra mint egyes kisboltok, hogy használd hogy kérem köszönöm?
szept. 30. 08:06
2/8 anonim válasza:
Úgy reagáld le, hogy más munkát keresel. Ha a csoportvezető szólogat be akkor nem sok jövőt látok neked annál a cégnél.
3/8 anonim válasza:
Mi a munkád?
Valami proli gyári melósok közt szenvedsz?
4/8 anonim válasza:
Ja, pk nélkül mondják hogy ne kavard a szart meg dolgozzál már. Ahhamm.
5/8 A kérdező kommentje:
Közalkalmazotti..
szept. 30. 10:44
6/8 anonim válasza:
Így:
"Jól értem, hogy frusztrál téged, ha én ötletelek és igyekszem jól dolgozni? Szeretnél erről egy 10-15 percet beszélgetni?"
Azon nyomban be fogja fogni a száját, mert vagy nem fogja érteni, vagy pedig szépen, asszertívan rámutattál, hogy irigy, és a beszólogatással a saját sikertelenségét leplezi.
Határhúzás, level 1.
Mindig beválik.
7/8 anonim válasza:
Csopvez is és a többiek is…. Keress egy új munkahelyet.
8/8 anonim válasza:
Ha tényleg jól dolgozol és a csoportvezető mond ilyet, akkor ez lehet rejtett biztatás is. Nem akar megdicsérni, nehogy lazsálj. Azért fontos elgondolkodni azon is, hogy nem lehetnél-e jobb és azért mondják. Mind a két végletet érdemes megvizsgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!