Ennek milyen hatása lenne a céges bulira?
8 hete táppénzen vagyok egy kéztörés miatt... a cégnél ahol dolgoz,,tam" hétfőn csapatépítő buli lesz, amire nem hívtak meg...
Ez a munkaviszony meg fog szűnni a táppénz végével.
Arra gondoltam, hogy hétfőn felhívom a főnököm telefonon amikor a csapatépítésen lesz, hogy közöljem a felmondást. Ha szerencsém lesz, többen fogják hallani.
Ez milyen hatással lesz a hangulatukra?
Egy ember elbotlik balesete lesz, erre kiveti a gyár, a nép.
Ezek a magyarok.
Mindenki a munkara hajtásra van motivalva. Nem lehetsz beteg nem halhatsz meg se, mert akkor a neved is elfelejtik kiutálnak.
Keress tenyleg magasabb ertelmesebb helyeket.
Nálunk még a nyugdíjazottakat is meghivják néha.
"Ha szerencsém lesz, többen fogják hallani."
Ha nem - és ennek van nagyobb valószínűsége - akkor meg szimplán hülyét csináltál magadból. Ha neked megéri...
(Én ki szoktam menni telefonálni olyan helyre, ahol más nem hallja, vagy viszsahívom az illetőt később)
"Ez milyen hatással lesz a hangulatukra?"
Gondolom kiröhögnek, de ez is a te dolgod. Ezzel a hozzáállással valószínűleg csak jobb lesz a hangulat, hogy egy idiótától végre megszabadultak.
Semmilyen hatással nem lesz, ne aggódj.. Kb 3 percig lesz hír.
Plusz tappenz alatt nem tudsz felmondani.
Miért hívtak volna meg, ha táppénzen vagy? Ebből még nekem nem biztos, hogy kirúgnak... te honnan veszed ezt?
Senkit nem érdekelne ha felmondanál, ne drámázz már.
Mondjuk azért mert elvileg a cég dolgozója vagyok...
Biztosan kiakarnak tenni. Az hogy nincs ember az meg csak duma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!