Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » E.on ügyfélszolgálati munkatár...

E.on ügyfélszolgálati munkatárs pozíció milyen?

Figyelt kérdés
Állásinterjún volt már valaki?
szept. 26. 22:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én belső kör családtagjaként se jutok be hozzájuk. Hogy miért nem? Mert valójában nem keresnek embert. Állandóan tolják a kamu hirdetéseiket. Mert hirdetniük kell.
szept. 26. 22:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Engem hivtak interjura. De nem tudom hogy készüljek fel rá. Ezen a területen nem vagyok jártas
szept. 26. 22:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Mire akarsz felkészülni? Bemész az interjúra és válaszolsz a feltett kérdésekre. Gondolom, a beküldött önéletrajzod alapján megfelelőnek találtak a pozícióra, nem gondolnám, hogy bármitől félned kéne, hacsak nem volt kamu az önéletrajz tartalma 😀
szept. 27. 10:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
#1 Vagy nem akar az a bizonyos családtag veled dolgozni, csak nem akar megbántani. Volt, hogy engem is megkért egy családtag, hogy valahogy juttassam be a céghez, ahol dolgoztam, de eszem ágában sem volt, azt mondtam neki, hogy megkérdeztem a főnököt és nincs felvétel.
szept. 27. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!