Mi a végzettséged és jelenleg mit dolgozol?
Kíváncsi vagyok mi a végzettségetek, és hogy sikerült-e abban elhelyezkedni, vagy rájöttetek hogy nem is a ti világotok. Ha esetleg váltottatok azt is írjátok le. Szeretitek csinálni, vagy csak kényszerből végzitek a munkátokat.
Én utolsó éves egyetemista vagyok gazdasági szakon és logisztikai területen dolgozok gyakornokként. Március óta dolgozok ezen a területen, viszont annyira nem fogott meg a terület és nem is szeretem annyira csinálni, gondolkodok a váltáson, hogy más szakterületre is nyerjek betekintést.
Közgazdász, de mellette van zárójelben egy olyan szak neve, amire ezen az oldalon divat rávágni, hogy büfészak.
Jelenleg asszisztens vagyok az egyik egyetemen.
Jogi asszisztens, jogász, személy- és vagyonőr, kézápoló és körömdizájner.
Jelenleg anglisztikan tanulok, csak az államilag támogatott félévek felhasználása miatt.
Manikűrösként dolgozok. Voltam portás, bolti eladó, minőségellenőr. A jogi végzettségekkel nem tudtam mit kezdeni,mert jó helyekre csak rokoni alapon lehet bekerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!