Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi a végzettséged és jelenleg...

Mi a végzettséged és jelenleg mit dolgozol?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok mi a végzettségetek, és hogy sikerült-e abban elhelyezkedni, vagy rájöttetek hogy nem is a ti világotok. Ha esetleg váltottatok azt is írjátok le. Szeretitek csinálni, vagy csak kényszerből végzitek a munkátokat.

Én utolsó éves egyetemista vagyok gazdasági szakon és logisztikai területen dolgozok gyakornokként. Március óta dolgozok ezen a területen, viszont annyira nem fogott meg a terület és nem is szeretem annyira csinálni, gondolkodok a váltáson, hogy más szakterületre is nyerjek betekintést.

szept. 24. 21:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Informatikus-könyvtáros és felsőfokú kommunikátor-asszisztens a végzettségem. Könyvtárosként dolgozom egy városi könyvtárban, amit nagyon szeretek. A főnök még annak idején elküldött egy tanfolyamra, amit indítottak a Digitális Jólét Program vezetői és így DJP mentor is lettem.
szept. 25. 09:18
 12/13 anonim ***** válasza:
78%

Közgazdász, de mellette van zárójelben egy olyan szak neve, amire ezen az oldalon divat rávágni, hogy büfészak.

Jelenleg asszisztens vagyok az egyik egyetemen.

szept. 25. 17:59
 13/13 anonim ***** válasza:

Jogi asszisztens, jogász, személy- és vagyonőr, kézápoló és körömdizájner.

Jelenleg anglisztikan tanulok, csak az államilag támogatott félévek felhasználása miatt.

Manikűrösként dolgozok. Voltam portás, bolti eladó, minőségellenőr. A jogi végzettségekkel nem tudtam mit kezdeni,mert jó helyekre csak rokoni alapon lehet bekerülni.

szept. 26. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!