Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nőket kérdezném. Mosoly...

Nőket kérdezném. Mosoly találkozáskor számotokra mit jelent?

Figyelt kérdés
Van egy kolleganőm aki mindig rám mosolyog mikor összefutunk. Nekem nagyon tetszik, bár úgy tudom lehet házas. Úgy érzem (a mosolyok és egy-egy pillantás miatt) talán én is tetszem neki, de nem vagyok benne biztos.
szept. 17. 13:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Minden kollégámra mosolygok ha találkozunk. Kedvességből. Egyik sem jön be
szept. 17. 13:50
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért gondolsz erre, mert azt akarod gondolni, hogy tetszel neki. Rám is mindenki mosolyog, de nem azért, mert mindenkinek tetszem, hanem mert kedves vagyok :D De ismerem az érzést, nekem is volt olyan kolléganőm, akinél a kedvesség kinyilvánítását néha többnek gondoltam (és talán több is volt), de mivel mindketten elkötelezettek voltunk, ezt már nem fogjuk megtudni :)
szept. 17. 14:02
 13/16 Katona Dius ***** válasza:
100%
Házas vagyok, van pár férfi kollégám. Ugyanúgy rájuk mosolygok, mint a nőkre. Semmi jelentősége a dolognak.
szept. 17. 14:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Én is mosolygok minden kollégámra, tanáromra, szaktársamra, nemtől függetlenül. Senki felé nincs bennem hátsószándék, nálam ez a köszönés része.
szept. 17. 18:08
 15/16 anonim ***** válasza:
43%

Szociális illemet jelent. Az viszont hogy házas nőről ezt feltételezes, hogy akár tőled valamit undorító. Nálam is volt ilyen balek férfi akivel egyszer beszéltem mosolyogva kedvesen 10 percet, aztán már dicsergette a kulsomet, beszelgessunk máskor is bla bla. Bizzar volt és kellemetlen

Azóta kerülöm mert felduhitett hogy ezt képzeli rólam, hogy beszélhet így velem, holott családom van. Undorodok tőle. Engem ne dicsergessen senki, ne próbáljon flortolni. Azért mentem férjhez, mert ezt megkapom. A kapcsolatombam, nincs szükségem mástól ilyenekre. Remélem a kolléganőd is így gondolkodik.

szept. 17. 18:20
 16/16 anonim ***** válasza:

Imádom az ilyen dilemmákat! 40 évesen is lehet így gondolkodni.

Bájos!

okt. 13. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!