Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez miért van? Többi lent.
Figyelt kérdés
Van egy pasi aki iszonyatosan tetszik nagyon oda vagyok erte kb minden második harmadik nap látom őt,amikor találkozunk mindig cukin mosolyog meg köszön és melyen a szemembe néz. Szerencsére ma is találkoztam vele de viszont holnap mar nem fogok sőt lehet hogy ebbe az evbe mar nem is látom ot, és akárhányszor erre gondolok annyira szomorú leszek elmegy a kedvem mindentől, nem akarok semmit csinálni úgy érzem hogy semminek nincs értelme így...nem tudom hogy most mit csináljak, kérlek segítsetek. A válaszokat előre is köszönöm!2017. dec. 18. 17:57
1/6 anonim válasza:
Háát elöször is gondold át mit szeretnél,ha megvan és az hogy szeretnél közelebb kerülni hozzá sőt vele lenni akkor egy megoldás van az hogy oda mesz hozzá es elkezdtek beszélni és igy tovább..
2/6 A kérdező kommentje:
Hat nagyjából mar megvan hogy mit szeretnek, csakis ot. Az a baj hogy annyira bátortalan vagyok hogy én tuti nem mernek odamenni hozza hogy beszéljünk:(
2017. dec. 18. 19:28
3/6 anonim válasza:
Figyelj hasonlo helyzetbe voltam en is és haat nem vagyok egy dumagep meg..stb de fogtam magam es odamentem es beszeltem neki hulyeseget naa es hat latta hogy zavarba vagyok elotte meg minden es beszeltunk szoval meg orult is a helyzetnek hogy miatta voltam zavarba szoval jo igy visszagondolva meg minden, de nem jottunk ossze mert akkor volt baratnoje es igy nem de mar nincs es hat lehet hogy lesz valami fogalmam nincs de ez rajtunk mulik! Szoval ez most csak rajtattok mulik vagyis kezdemenyezz te elobb osztan jon ami jon
4/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó én szurkolok nektek hogy összegyertek ha mind a ketten ezt szeretnetek. De fogalmam sincs hogy mit kene mondanom neki vagy hogy hogy kezdjem el a beszélgetést, sot meg attól is felek hogy mivan akkor ha o mégse akar semmit és tiszta hülyét csinálok magamból azzal hogy beszélek vele.
2017. dec. 18. 19:51
5/6 anonim válasza:
De biztos fogod még látni. Gondolj erre. Valószínűleg nagyon szomorú vagy a hiánya miatt, de ha arra gondolsz hogy látni fogod akkor biztosan jobban leszel. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Hat próbálok erős lenni és arra gondolni hogy megint elkezdődik a suli és többször látom de meg igyse lesz jobb a kedvem, a mai napom is egy kalap szer volt kb emiatt, meg azt se tudom hogy milyen karácsonyom lesz így
2017. dec. 21. 17:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!