30 felett úgy, hogy sose volt szinte munkám mennyi
esélyem van az elhelyezkedésre?
Figyelt kérdés
Jártam különböző tanfolyamokra, hogy nagyobb esélyem legyen munkát betölteni.
szept. 11. 23:20
1/7 anonim válasza:
Hát nem szoktak rajongani az olyan jelentkezőkért, akiknek nincs munkatapasztalatuk. A tanfolyam elméleti tudást ad általában, munkahelyek gyakorlatit várnak el (és hogy lássák, képes vagy dolgozni is, nem csak tanulni, mert más azért a kettő)
Nem lehetetlen, de hátrányt jelent, ha nem volt még komolyabb munkahelyed
szept. 11. 23:25
2/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy elrontottam az életem, de visszaforgatni már nem lehet az időt.
szept. 11. 23:28
3/7 anonim válasza:
Mit csináltál eddig, miből éltél?
Nem történt semmi, amit úgy tudnál beírni az önéletrajzodba, hogy jobb színben tudd feltüntetni magad?
Esetleg vállalj el olyan munkát is, ami nem az igazi, de ami mellett már úgy tudnál munkát keresni, hogy nem "szűz" a CV-d erre vonatkozó része. Valahol el kell kezdeni...
szept. 11. 23:43
4/7 anonim válasza:
Tanulmányaidnál úgyis szerepelnek dátumok.
Ergo te tanultál meló helyett. Semmi rossz nincs ebben.
Vannak olyan szakok ahol alap 5 év és plusz 5-7évet igényelnek. Őket se ítélik el.
szept. 12. 01:31
5/7 anonim válasza:
# valóban akadnak ilyenek, de a kérdező szavaiból ítélve nem mellkassebész szakorvos, csak szimplán elkummantott az életéből 6-8 évet, most pedig szembejött a valóság.
szept. 12. 05:57
6/7 anonim válasza:
4: ezeken a szakokon is nagyon sokan egyetem mellett részmunkaidősben dolgoznak. Kötelező a szakmai gyakorlat is, és rengetegen, ha már elkezdtek ott dolgozni, benne is maradnak, következő évtől úgy szervezik az életüket, hogy igen, egyetem mellett munkára is jusson idő. Ha a kérdező is ilyen szakot tanul(t), amit mondtál, hogy 5+5 év, akkor őhozzájuk képest a kérdező például hátrányban van.
szept. 12. 12:01
7/7 anonim válasza:
Vagy legyél egyéni vállalkozó. Keress egy olyan területet, amit ki tudsz tanulni, jelentkezz vállalkozói támogatásért a munkaügyi hivatalnál. Ha szerencséd van, akkor segítenek. Munkavállaláshoz és vállalkozáshoz is az kell hogy elég tökös legyél. Egyik sem lehetetlen, szóval hajrá!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!