Miért olyan iq nullák munkahelyen ha elakad a nyomtatoban a papír ahhoz bűnbakot keresnek?
Más gépirolapra váltottunk plusz vmi nyomtató patron felzöktéses karbantartás is volt.
Ezek után a nyomtatóban ragadnak a doksik folyamatosan elakad.
Erre a csopvez es egyik kollega elkezdenek ujjal mutogatni alkalmazottra hogy biztos nem jol csukja be az ajtaját (eddig nem volt gond ezzel)meg ezek mennek, bűnbak keresés, másnak a szidása meg stb.
Hogy lehet leállítani ekkora barmokat?
Hogy lehet leállítani őket?
- Vegyenek másik nyomtatót
- Ha esetleg sok nyomtató van, kössenek karbantartási keretszerződést egy nyomtatós céggel
- Vegyenek minőségi papírt, ne a legolcsóbbat...
Ez több dologtól lehet.
Elképzelhető, hogy nem a szokásos 80 grammos papírt vették, de akármilyen nevetséges, a páratartalom is közre játszhat. Mivel bejött az ősz és az esős időszak, ez hatással van az elektronikai eszközökre is. És nyilván a papír viselkedése is megváltozik egy ilyen nagy léptékű időjárás változásnál.
20 évig dolgoztam nyomdában, van tapasztalatom.
Fontoskodás, drámázás. Utálom ezt viselkedést: ha valaki ott felejt egy mosatlan kanalat, negyedórán belül ott áll a kanál mellett valaki, és úgy emeli fel, meg hordja körbe, mint a teátrális amcsi tárgyalótermes filmekben szokás a döntő bizonyítékot.
Volt egy kollégám, aki nagyon agresszív környezetvédő volt, ő például azon tudott színpadias dühkitöréseket produkálni, mikor valaki úgy felejtette a villanyt.
#16 Mert magukat annyira tökéletesnek hiszik. Nálunk is pár ember mindenért nagyhangon szól, mindent számonkér. Én is számon tudnék kérni sokszor, de minek? Mert 1-2X hibázott? Úgy tesznek, mintha sorozatosan hibákat halmoznánk fel.
Valamelyik nap éppen nem jó hangulatomban kezdett el veszekedni egy ilyen ember, de éppenséggel pont hibázott ő is, nekem ezzel többletmunkát okozva. Jó hangosan számonkêrtem, azonnal elkussolt.
"Mert magukat annyira tökéletesnek hiszik."
Szerintem azt azért talán nem, inkább csak nem gondolkodnak. Tudat alatt arról szól ez, hogy kicsit a figyelem középpontjába kerüljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!