Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért olyan iq nullák munkahel...

Miért olyan iq nullák munkahelyen ha elakad a nyomtatoban a papír ahhoz bűnbakot keresnek?

Figyelt kérdés

Más gépirolapra váltottunk plusz vmi nyomtató patron felzöktéses karbantartás is volt.

Ezek után a nyomtatóban ragadnak a doksik folyamatosan elakad.

Erre a csopvez es egyik kollega elkezdenek ujjal mutogatni alkalmazottra hogy biztos nem jol csukja be az ajtaját (eddig nem volt gond ezzel)meg ezek mennek, bűnbak keresés, másnak a szidása meg stb.

Hogy lehet leállítani ekkora barmokat?

#értelmiségi hülyék
szept. 11. 09:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%
Mert segg hülyék és nem értenek hozzá
szept. 11. 10:39
 12/19 anonim válasza:
81%

Hogy lehet leállítani őket?

- Vegyenek másik nyomtatót

- Ha esetleg sok nyomtató van, kössenek karbantartási keretszerződést egy nyomtatós céggel

- Vegyenek minőségi papírt, ne a legolcsóbbat...

szept. 11. 10:39
 13/19 anonim ***** válasza:
88%
Az ilyen mindent és mindenkit hibázató emberek fejében nem lehet rendet rakni. Tegnap egy kolleganőm hibásan adott ki egy terméket, amit visszahoztak. Mindenkire mutogatott, rám is, aki éppen háttal egy tök más munkát végeztem. Én kiakadtam és megmondtam neki, hogy vállalja fel a felelősséget, mert amíg mutogat és magyarázkodik, addig már rég csinálhatott volna egy új terméket. Nem is lett lecseszve, mert van ilyen, nem a világ vége. Persze ha valakit hibázni lát, akkor habzó szájjal pampog.
szept. 11. 11:00
 14/19 anonim ***** válasza:
81%

Ez több dologtól lehet.

Elképzelhető, hogy nem a szokásos 80 grammos papírt vették, de akármilyen nevetséges, a páratartalom is közre játszhat. Mivel bejött az ősz és az esős időszak, ez hatással van az elektronikai eszközökre is. És nyilván a papír viselkedése is megváltozik egy ilyen nagy léptékű időjárás változásnál.

20 évig dolgoztam nyomdában, van tapasztalatom.

szept. 11. 11:23
 15/19 anonim ***** válasza:
43%

6#

Mi az a papírtálca?

szept. 11. 12:43
 16/19 anonim ***** válasza:
85%

Fontoskodás, drámázás. Utálom ezt viselkedést: ha valaki ott felejt egy mosatlan kanalat, negyedórán belül ott áll a kanál mellett valaki, és úgy emeli fel, meg hordja körbe, mint a teátrális amcsi tárgyalótermes filmekben szokás a döntő bizonyítékot.

Volt egy kollégám, aki nagyon agresszív környezetvédő volt, ő például azon tudott színpadias dühkitöréseket produkálni, mikor valaki úgy felejtette a villanyt.

szept. 11. 12:55
 17/19 anonim ***** válasza:
68%

#16 Mert magukat annyira tökéletesnek hiszik. Nálunk is pár ember mindenért nagyhangon szól, mindent számonkér. Én is számon tudnék kérni sokszor, de minek? Mert 1-2X hibázott? Úgy tesznek, mintha sorozatosan hibákat halmoznánk fel.

Valamelyik nap éppen nem jó hangulatomban kezdett el veszekedni egy ilyen ember, de éppenséggel pont hibázott ő is, nekem ezzel többletmunkát okozva. Jó hangosan számonkêrtem, azonnal elkussolt.

szept. 11. 13:09
 18/19 anonim ***** válasza:
43%

"Mert magukat annyira tökéletesnek hiszik."

Szerintem azt azért talán nem, inkább csak nem gondolkodnak. Tudat alatt arról szól ez, hogy kicsit a figyelem középpontjába kerüljenek.

szept. 11. 15:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Mi magyarok így oldunk meg mindent.
szept. 11. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!