Miért olyan iq nullák munkahelyen ha elakad a nyomtatoban a papír ahhoz bűnbakot keresnek?
Más gépirolapra váltottunk plusz vmi nyomtató patron felzöktéses karbantartás is volt.
Ezek után a nyomtatóban ragadnak a doksik folyamatosan elakad.
Erre a csopvez es egyik kollega elkezdenek ujjal mutogatni alkalmazottra hogy biztos nem jol csukja be az ajtaját (eddig nem volt gond ezzel)meg ezek mennek, bűnbak keresés, másnak a szidása meg stb.
Hogy lehet leállítani ekkora barmokat?
"Es pont az valasztotta es rendelte be a nyomtatopapirokat aki a csopvezzel mutogat másokra."
Pont azért vádolnak meg valakit, hogy eltereljék magukról a figyelmet, tehát hogy ne fogalmazódjon meg az emberekben a kérdés: Vajon ki volt az a hatökör, aki ezt a nyomtatópapírt rendelte meg?
Baj inkább azzal van, hogy irodista létükre és a legtöbb embernek annyi esze van, mint pontosan annak az embernek aki kevesebb pénzért nyomkodja a gombokat a szalag mellett. (Tudom, ez most előítélet, de remélem értitek, hogy mit akarok ezzel mondani.)
Ha valami probléma van azt már nem tudják megoldani, pedig erősen illene egy ilyen alap dolgot.
Az nyilván rátesz, hogy inkább vádaskodnak ahelyett, hogy megoldanának egy 1 perces feladatot.
Most a csopvez azzal èrvel hogy az ö nyomtatójában nem akad el az uj papirral sem.(b+ az masik nyomtató..)
A papirrendelő kollega, a karbantartásra terelte hogy akkor lehetett vmi elállitva.
A csopvez lesz.rta volna azzal hogy nyontassak nála(fene se akar bejárkalni hozzá...), hál eg a kollega rávágta egybol hogy szól a karbantartónak es intézi!
Nekem a volt munkahelyeim de az osszes eddigi irodainál az ment csak hogy sz.r a nyontató? Oke es már ki is volt hívva a szerelő. Pont.
Nem volt ilyen ujjal mutogatás, feszko soha. Ez csak itt megy hülyék közt.
Oké, de azt ugye tudod, hogy a legtöbb irodai papír kb ugyan olyan és ugyan azt tudja. Annyi, hogy más az ISO (színe) esetleg újrahasznosított. Sok esetben még a súly is pontosan ugyan az. Ezen kívül pedig, mostanában arra törekednek a gyártók, hogy minél vékonyabb papírt gyártsanak. (tudod környezetvédelem.)
De meg kell nézni a papír specifikációját és azt is amit eddig használtatok. Gondolom nem kis egyszerű otthoni nyomtatót használtok ennyien akkor pedig nagy valószínűséggel nem a papír lesz a gond, ha csak nem valami extra vastag egyedi papír lett rendelve. (Ilyen meg miért lett volna..)
Én inkább a nyomtatóra szavazok, hogy meg kellene nézni. Számos oka lehet, hogy miért akad el.. elhasználódik a dobegysége, a toner benne.. esetleg elkopik a pickup roller benne vagy csak szimplán elkoszolódik és nem tudja felszedni rendesen a lapot.
Én azt mondanám, hogy mindenképpen nézessék meg hozzáértővel azt a nyomtatót. De amúgy meg fogod, megnézed a papír specifikációját meg megnézed neten a nyomtató specifikációt típus szerint és máris tudni fogod, hogy a papír-e a gond.
Az pedig továbbra is sajnálatos, hogy ehhez nálatok olyan személyek nem jutnak el, mint egy csoportvezető. Erre is gondoltam az alatt amit írtam.
#4 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!