Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csináljak, ha így reagált...

Mit csináljak, ha így reagált a főnököm?

Figyelt kérdés

Úgy éreztem, hogy eddig jó volt vele a viszonyom.

Hétvégén elkaptam valamit, vasránap szóltam neki, hogy beteg vagyok nem fogok menni a héten, mire elkezdte hogy jaaaaa jólvan, nem kell a duma, akkor ne is jöjjek többet, és kinyomta a telefont.

Idén először vagyok beteg, nem voltam még táppénzen.

Tavaly se mert akkor sajnos pont a nyaralásom alatt kaptam el valamit, szóval arra ráment a szabadságom. Az előtt meg talán 3 napot lehettem, beteg (és még covidos sem voltam anno)

Gondoltam valami baja van aztán rajtam csattant, írtam neki, hogy nem értem a reakcióját, megkérdeztem hogy akkor most kirúgott? Vissza írt, hogy ő ilyet nem mondott, vár vissza majd aztán magamtól fogok elmenni.

10 éve dolgozom itt, nem volt senkivel konfliktusom az utóbbi 1 évben, ügyfelekkel sem, sem kollégákkal.

(10 év alatt szerintem összesen 25 napot lehettem táppénzen)

Mindent meg lehetett beszélni a főnökkel, sosem reagált így semmire, nagyon rugalmas és megértő szokott lenni. (és az utóbbi időben nem is nagyon volt kérésem irányába - egy szabadságomat módosítottam 3 nappal későbbre de az még márciusban volt)

Minden elfogultság nélkül szerintem benne vagyok a legjobb 5 emberében, a statisztika szerint is, de én is így érzem.

Ráadásul munkaerőhiánnyal küzd a cég, nemrég panaszkodott hogy nem hiszi el, hogy egy bites emberek jelentkeznek folyamatosan, pedig nem tette magasra a lécet.

Egyébként tengnap olyan magas lázam lett estére, hogy kihívtuk az ügyeletet is.

Ma már sokkal jobban vagyok,de még hőemlkedésem van.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem kettőt tüsszentettem és már mentem is táppénzre, de ezt úgysem fogja felfogni.

Most így mit csináljak, hogy menjek majd vissza dolgozni?

szept. 10. 12:32
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem rajtad csattant, nem hinném, hogy rád mérges. Lehet felmondott valaki időközben, ezért írta azt.
szept. 10. 12:38
 2/4 anonim ***** válasza:
74%

Amikor meggyógyultál, akkor menj vissza, mintha semmi se történt volna. Aztán majd elválik.

Addig meg ne agyalj rajta. Szerintem csak ideges volt más miatt. Ettől függetlenül bunkó ember, akinek nincs annyi önuralma, hogy normálisan lereagáljon egy ilyen bejelentést, de hát ez van.

szept. 10. 12:38
 3/4 Pumber89 ***** válasza:
56%
Rajtad csattant az ostor. Van ilyen. Táppénz után mondj fel, aztán akkor majd tuti mond valami cifrát. :D
szept. 10. 12:42
 4/4 anonim ***** válasza:
68%

Ezt meséld el a főnököd főnökének.

Illetve kereshetsz ingyenes mukajogászt. "vár vissza majd aztán magamtól fogok elmenni." - már ezért is elő lehet venni a céget bíróságon. A szóbeli kijelentéséért meg pláne.

De tarthatod magad a főnök utasításához: táppénz alatt is felmodhatsz. de a munkajogász ekkor is játszik.

ugyanis ha felmondasz akkor nem jár végkielégítés (10év esetén 3 havi fizu) , ha ők rugnak ki akkor igen. pitiáner kis cégek ezen spürülnak, kitálnak, mondja fel magadtól hogy ne ők rugjanak ki.....belem kifordul az ilyenektől.

szept. 10. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!