Apasági szabi, illetve apásszülés napjait hogyan szokták intézni?
Figyelt kérdés
Csutortokon mentunk elosszor be a korhazba, megbeszeltem a fonokkel hogy szombaton még bemegyek( pentekrol nem esett szo). Ugy elhuzodtak a dolgok hogy pentek este ertem haza. Irtam neki smst h nem megyek be szombaton hivtam is semmi valasz. Ma delutanos lennek (amugy ma delben hozom haza babat es anyat) megint hivom, kicseng, majd nem kapcsolhato. Hogyan intezzem igy a dolgokat ha fel sem veszi vissza se hiv a fonokom? Tuti meg o lesz felhaborodva... Mit ajanlotok mit kezdjek ezzel?szept. 9. 09:19
1/4 anonim válasza:
Van a cégnél HR osztály?
Őket értesítsd.
Vagy a felettesed felettesét.
2/4 anonim válasza:
Mondjuk péntek reggel munkaidő előtt illett volna tájékoztatni, hogy nem dolgozol, szabin leszel.
Ha jó fej, szabira vett, ha nem jó fej, igazolatlan távollét.
Apaságihoz majd a gyerek anyakönyvi kivonatát kell bevinned.
3/4 A kérdező kommentje:
Tehat hivatalosan amig az nincs meg, be kéne mennem dolgozni? Xd
szept. 9. 15:22
4/4 anonim válasza:
Senki nem írt ilyet, kiírnak szabira, és amikor megvan az anyakönyvi kivonat bemutatod, és megkapod a plusz napokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!