Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Volt már, aki felnyomta a...

Volt már, aki felnyomta a volt munkáltatóját a NAV-nál, mert tudomása volt adóelkerülésről? Lett eredménye?

Figyelt kérdés
szept. 7. 16:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, évekkel ezelőtt feljelentettem a céget ahol dolgoztam, mert nem akarta kifizetni a szabadságot és pótlékokat. A cég kapott egy komolyabb pénz bírságot, és ennyivel megúszta.

A mostani időkben egyre több ilyen cég van, akik elcsalják ezeket.

Sokszor a feljelentés sem ér már sokat.

szept. 7. 17:16
 2/7 anonim ***** válasza:

Volt főnököm keményen áfázott 3-4 cimbivel (nem ő a tulaj csak egy kis főnők a 30 telephely egyikénél).

Mindig ellopta a jutalékunkat, alig adott valamit közben ő látványosan gazdagodott úgy, hogy alig volt bent vagy csinált volna valamit.

Erősen gondolkodtam, hogy felnyomom a nav-nál. De félő mert tudja hol lakom és eléggé alpári alja emberekkel bizniszelt így így tudja a családom is hol lakik… Ha névtelenül meg lehetne ezt tenni habozás nélkül már mennék is és az utolsó részetekig elmondanék mindent csak takarítsák el az ilyen kisemmiző embereket…

szept. 7. 17:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Nevet sem céget sem írnék. Csak annyit írnék hogy én is fel nyomtam a főnökömet Nav elődjénél akkor még Apeh volt. Lényeg az hogy feketén dolgoztatott. Konkrétan nem voltam be jelentve. Ez még 1999-ben volt. Az akkori sajtó írt is róla. Mert a főnököm az egyik ismert zeneszerzőnek a fia volt a főnököm 1999.-ben. Igen, ép ezért nem mondok / nem írok nevet. Mert a volt fönököm apját mindenki tisztelte, mert nagyon nagy zeneszerző volt. Több magyar film, magyar mese zeneszerzője volt. Csak ennyit írnék.
szept. 7. 17:46
 4/7 anonim ***** válasza:
89%

3-as, nem túl ok ilyen van, ha nagyon akarnám, kitalálnám kiről van szó. :D

Amúgy meg a kérdés a főnök és a beosztott gyökérségének mértékétől függ, tekintve, hogy elég sok cégnél vannak törvénytelen dolgok.

szept. 7. 18:32
 5/7 anonim ***** válasza:
4-esnek! 3-as voltam! Várom a tippeket! Melyik zeneszerzőre gondoltam? Illetve melyik zeneszerző fia volt a főnököm 1999-ben? Na jó! Az adott zeneszerző 1907. október 30.-án született. És 1992. május 22. hunyt el. És igen Kossuth díjas zeneszerzőről van szó, illetve az adott Kossuth díjas zeneszerző fiáról van szó. Na akkor kire gondoltam?
szept. 7. 19:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Így már még könnyebb... Ránki György, fia egy volt (András), ezek szerint ő volt a főnököd.
szept. 7. 23:56
 7/7 anonim ***** válasza:
6-osnak! 5-ös voltam! Igy persze könnyű hogy segítettem! Nevet direkt nem írtam ki! Igen, ő rá gondoltam. És igen ő volt a főnököm.
szept. 8. 15:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!