Hollandiában egy Holland állampolgár meg tud élni munka nélkül is?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ha egy Holland srác nem akar dolgozni, akkor ott kap annyi "segélyt" havonta, hogy meg tud belőle élni?
Mert itt nalunk ugye 22800 forint ot ad az állam.
szept. 7. 09:29
12/16 anonim válasza:
11: Gondolom, az akkor valami közvetítős cucc volt, szállással. Azokat csakugyan nem éri meg elfogadni, legfeljebb csak ugródeszkaként, nagyon rövid távra. Ahogy hallom, az itteni munkásszállók sem leányálmok.
13/16 anonim válasza:
Nem volt szállás
Faluba lakom, 20 km-erre levo városba van a munkaugyi, nem is nézték hol lakom csak ajanlottak egy munkát, leszarták hogy 60 km-re van a lakohelyemtol
14/16 anonim válasza:
13: Nem értem. Ha Magyarországon laksz, akkor hogy lehet tőled 60 km-re egy hollandiai helyszín?🤔
16/16 anonim válasza:
15: Minthogy a kérdés Hollandiáról szól, szerintem jogosan feltételeztem, hogy arról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!