Erre nincsenek jogi szabályok?
Fél éve kezdtem egy munkahelyen (takarítás ) ,minden szép és jól kezdődött ,aztán probléma volt a fizetéssel amit szóvá tettem, ez nagyon nem tetszett a főnöknek,és azóta mindennap jön és csesztet ,mindenbe beleköt, fenyeget üzenetben ,ha nem lesz kész a munka ,nem kapok fizetést.. Holott eddig semmi baj nem volt,most sincs,de keresi a konfliktust.durván beszél.
Ezekre nincsenek jogi szabályok ?
Meg egy évben jár szabadság ,amit kiadni nem akar,mert akkor helyetesittőt kell fizetnie ,amit nem akar, de a bent hagyott szabadnapokat sem akarja kifizetni,mert megkérdeztem.
De akkor mit kezdjek ezzel is?
Kivenni se szabad , de kifizetni sem akarja.
Bevagyok jelentve , 6 óraba.
A szabadság miatt írtad?
A fizetést rendesen kifizette, voltak helyettesítéseim, ott voltak problémák.
10.-ig kell fizetést adni,azt adja rendesen, de a helyettesitést nem adta oda jól, tudta, hogy nem jól számolta ki,de azt hitte nem veszem észre.
Munkaugyi birosagra kuldd el sz esetet ingyen egy emailben. Es fozokat az uzenetekrol. Kivizsgaljak ,ne felj.... tovabbkuldik mindig az illetekes madik hstosagoknak a jogaszaik tapasztalatom szerint.
Elejtenek doglott patkanyokat is ott es fotozgatnam es bekuldenem az antsz aktualis intezmenyebe a helyileg illetekes tisztiorvoshoz...
Köszönöm a válaszod.
Igazából én próbáltam vele rendezni a dolgokat ,még úgyis ,hogy ő nem számolt jól, de csak parazsat tettem a tűzre és még rosszabb lett minden , és tényleg azóta amióta szóltam a pénzem miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!