Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Erre nincsenek jogi szabályok?

Erre nincsenek jogi szabályok?

Figyelt kérdés

Fél éve kezdtem egy munkahelyen (takarítás ) ,minden szép és jól kezdődött ,aztán probléma volt a fizetéssel amit szóvá tettem, ez nagyon nem tetszett a főnöknek,és azóta mindennap jön és csesztet ,mindenbe beleköt, fenyeget üzenetben ,ha nem lesz kész a munka ,nem kapok fizetést.. Holott eddig semmi baj nem volt,most sincs,de keresi a konfliktust.durván beszél.

Ezekre nincsenek jogi szabályok ?

szept. 5. 19:44
 1/8 A kérdező kommentje:

Meg egy évben jár szabadság ,amit kiadni nem akar,mert akkor helyetesittőt kell fizetnie ,amit nem akar, de a bent hagyott szabadnapokat sem akarja kifizetni,mert megkérdeztem.

De akkor mit kezdjek ezzel is?

Kivenni se szabad , de kifizetni sem akarja.

szept. 5. 19:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Meg kellene nézni, be vagy -e jelentve egyáltalán
szept. 5. 19:52
 3/8 A kérdező kommentje:

Bevagyok jelentve , 6 óraba.

A szabadság miatt írtad?

szept. 5. 19:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg, mi van a szerződésben. Mennyi a fizu, mikor fizetik? Azt nem írtad, milyen munkahely. Attól függően tehetsz panaszt.
szept. 5. 20:13
 5/8 A kérdező kommentje:

A fizetést rendesen kifizette, voltak helyettesítéseim, ott voltak problémák.

10.-ig kell fizetést adni,azt adja rendesen, de a helyettesitést nem adta oda jól, tudta, hogy nem jól számolta ki,de azt hitte nem veszem észre.

szept. 5. 20:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Munkaugyi birosagra kuldd el sz esetet ingyen egy emailben. Es fozokat az uzenetekrol. Kivizsgaljak ,ne felj.... tovabbkuldik mindig az illetekes madik hstosagoknak a jogaszaik tapasztalatom szerint.

Elejtenek doglott patkanyokat is ott es fotozgatnam es bekuldenem az antsz aktualis intezmenyebe a helyileg illetekes tisztiorvoshoz...

szept. 5. 21:56
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod.

Igazából én próbáltam vele rendezni a dolgokat ,még úgyis ,hogy ő nem számolt jól, de csak parazsat tettem a tűzre és még rosszabb lett minden , és tényleg azóta amióta szóltam a pénzem miatt.

szept. 5. 22:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Jelentsd be az illetékes szervnél a meglévő bizonyítékokkal együtt.
szept. 6. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!