A Vöröskeresztnél mit keresnek az ilyen emberek?
Nem olyan régen beléptem a Vöröskeresztbe. Úgy gondoltam, hogy egy megértő, szeretetteljes társasag tagja lehetek. Viszont amivel szembesültem, az kiakasztott.
A társaság nagy része valóban megértő, szeretetteljes, és nagyon jó velük dolgozni. Viszont néhány ember (5-6) olyan flegma, nagyképű, hogy az valami iszonyatos.
Esti beszélgetések alkalmával rendszeresen nőgyűlölő, agresszív vicceket mesélnek, egy jó adag cigánygyűlölettel nyakonöntve, és ami a legborzasztóbb, hogy ezen mindenki nevet. Cigánygyűlölettel átitatott és nőket lealacsonyító történetek kerülnek előtérbe, és ezeken ilyenkor mindenki jókat derül.
Tényleg itt tartunk?
Sajnos egészen konkrétan lehetetlen olyan helyet találni ahol ne lenne jelen ez a fajta mocsok. Túlságosan általános, elfogadott, és (a tévhitekkel ellentétben) nincs következménye annak, ha valaki ilyen, így ezek az emberek büszkén vállalják a gyűlöletüket.
A lényeg az, hogy vannak olyanok is, akik rendesek, és akikkel jó együtt dolgozni.
De biztosan van diplomájuk.
Ezek a megbecsült emberek...
Te kérdező, te milyen álomvilágban élsz???
Itt a Gyakorin mindig elmosolyodom, mikor leírják nők, hogy nekik diplomás pasi kell, mert azok műveltek, olvasottak, és nem rasszisták és nem szexisták. >:) Ja. Anyám meg szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!