Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen önkéntes munkákat...

Milyen önkéntes munkákat ismertek az alábbiakon kívül?

Figyelt kérdés
ismerem a véradást, plazma adás, a helsinki bizottságnál, vörös keresztnél, milyenek vannak még ezeken kívül amit vidéken egy kisebb városban is lehetne végezni?

2021. nov. 26. 21:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
99%

Önkéntes tűzoltó? Polgárőr?

A vér és plazma adást nem feltétlen nevezném munkának.

2021. nov. 26. 21:50
 2/11 anonim ***** válasza:
98%
Vidéken időszakokban vannak békamentő “akciók” vagy meghirdetett szemétszedő kampányok erdőkben-természetben, amit az emberek esetleg lerakó helyként kezdtek el használni
2021. nov. 26. 21:54
 3/11 anonim ***** válasza:
97%
Hajlektalanszalló, idősek otthona, ilyesmi?
2021. nov. 26. 22:05
 4/11 A kérdező kommentje:

tűzoltó meg polgárőr talán még jó is lenne de a plazmaadás miatt az egyik kezem fizikuma erősen megvan csökkenve mert amúgy sem vagyok egy izmos ember aztán nem hiszem, hogy oda hasznos lehetnék.

és igen én sem nevezném kifejezetten munkának csak most ez jutott hirtelen eszembe :D

hát a békáktól akármennyire is szeretem a természetet félek de egy madár vagy kutya mentő akció viszont jó ötletnek tűnik ha van ilyen is.

De ez a szemét szedés nem hangzik rosszul.

ah olyan rossz itt vidéken annak aki ilyenekkel szeretné tölteni az idejét xd. Szívesen mentem volna telefonos diszpécsernek vagy mintavételi segítségnek covidra de a vörös kereszt oldalán csak pestre keresnek embert.

Még talán az ételosztás ha jól tudom talán szokott lenni itt is karácsony felé.

2021. nov. 26. 22:08
 5/11 anonim ***** válasza:
96%
Az 50 óra kötelezőhöz kell neked vagy csak szimplan önkentes melót szeretnél jófejsegből?
2021. nov. 26. 22:15
 6/11 anonim ***** válasza:
98%
Állatmenhely? Ott gyakran szükség van önkéntesekre.
2021. nov. 26. 22:15
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
A városotokban nincs Maltai szeretetszolgalat? Kolping? Karitasz?
2021. nov. 26. 22:22
 8/11 A kérdező kommentje:

esti gimis vagyok így 50 órát nekem nem kell teljesítenem. 7 napból 5 öt szabad vagyok így pusztán időtöltésből jófejségből csinálom illetve csinálnám ha találnék.

állat menhely csak 1 van itt ők nem keresnek önkénteseket inkább csak étel adományokat.

és nem nincs a máltai sem vörös kereszt mert amikor rákerestem googleben azt a helyet amit megjelölt, hogy ott kellene lenni ott már évek óta semmi sincs gondolom valamiért bezárták. hát a kolping meg karitasz sem hiszem, hogy lenne de igazából azt nem is bánom mert azt kihagytam ugyan, hogy vallási és kormánypárti szervezeteknek nem segítenék jó szívvel. Az előbbinek személyes okokból utóbbinak meg gondolom nem kell magyarázni.

2021. nov. 26. 22:31
 9/11 anonim ***** válasza:
Akkor esetleg időseknek segíteni vásárolni vagy kertben segíteni? Most ősszel fagy előtt faleveleket söpörni mondjuk.
2021. nov. 26. 22:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Átérzem, vidéki vagyok én is és semmi ilyen lehetőség nincsen itt sem. Minden csak nagyvárosokban, de azok közül is leginkább Budapesten van.
2021. nov. 27. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!