SSC munka hirdetéseket hol találok?
Figyelt kérdés
Hogy keressek kimondottan ezeknek a cégeknek az állás hirdetéseikre ?aug. 26. 12:29
2/9 anonim válasza:
linkedint ajánlom főleg (de a profession is jó lehet)
4/9 A kérdező kommentje:
De írjam be a keresőbe, hogy SSC vagy hogy keressek rá ?
aug. 26. 13:17
5/9 anonim válasza:
professionon van egy olyan kategória, hogy : "Üzleti támogató központok", azt válaszd ki
6/9 Metionin válasza:
#4. Attól függ milyen munkát keresel, linkedinen én a kulcsszavakat szoktam beírni hogy pl. a nyelv amivel szeretnék dolgozni vagy pl. hogy helpdesk, customer service, logistics, analyst, ilyesmik. Aztán később már ez alapján dobálja őket felfelé.
7/9 anonim válasza:
Lehet, hogy hülye kérdés, de ezekre angol nyelven kell leadni az önéletrajzot, akkor is, ha nincs külön kikötve?
Mert tudni tudok angolul, napi szinten használom, de a munkahelyi szakzsargont nem vágom (nyilván meg tudom tanulni, nem arról van szó), ezért az angol nyelvű CV-m lényegesen puritánabb, kevésbé “meggyőző”, mint a magyar. Ez azt jelenti, hogy sem az egyetemi tanulmányaim, sem pedig a korábbi munkatapasztalatok nincsenek benne részletezve.
8/9 Metionin válasza:
Én úgy szoktam, hogy amilyen nyelven a hirdetés van. De általában amikre jelentkeztem, angolul volt már meghirdetve is.
9/9 anonim válasza:
LinkedIn. Tipikusan külön nem is kell szerintem SSC-re keresni, majdnem minden multi SSC-ket üzemeltet csak Magyarországon. Rá tudsz keresni XY cégnek a magyar telephelyére, nagy valószínűséggel benne lesz a nevében, hogy "központ" "szolgáltató" "services", ezek mind SSC-k. Én inkább munkakörre keresnék rá, mert az hogy SSC nem egy konkrét munkakör, hanem üzleti modell és baromi sok minden lehet HR-től IT-n át marketing pl, és mindenre más végzettség/skill kell
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!