Nekem lehet belőle bajom?
Figyelt kérdés
Mentünk haza hárman lányok a munkahelyről és szokásosan megbeszéltük hogy mi történt aznap. És az egyik lányról folyamatosan azt pletykálják hogy ennek a fiúnak is teszi magát még annak is meg hogy nyávogos a hangja. És hogy a srác akinek ő tetszik úgy állítja be a dolgokat mintha a lány mondta volna közben a fiú irkod neki. És ugye én ezeket elmondtam neki mert szerintem joga van tudni mert beállítják egy ri....nakaug. 26. 00:09
1/3 rántotthúsosszendvics válasza:
Maximum számonkér a srác, nagy problémád nem adódik ebből.
2/3 anonim válasza:
Igazat mondtál, és a jószándék vezérelt
Max tényleg annyi hogy az érintettek ezt témába hozzák veled de neked nincs félni valódi, hisz nem állítottál valótlant
A csaj helyében én örülnék hogy ezt megtudtqm, hogy mit is mondanak a hátam mögött
3/3 anonim válasza:
Max, kicsit megtépnek, de ezen a szinten, ez belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!