Más is járt így? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy állásra a Profession.hu-n még 2 napja. Mára megint fent van ugyanaz az állás, amire jelentkeztem. Az állásértesítő azt jelzi, hogy még nem nézték meg az önéletrajzom.aug. 25. 18:07
1/4 anonim válasza:
Nem értem a kérdést… az állásokat folyamatosan hirdetik, több jelentkező van egyszerre
2/4 anonim válasza:
akkor jelentkezz rá még 1x
Ez nem olyan, hogy 1x jelentkezel és akkor soha többet nem jelentkezhetsz.
Én is lesem az állásokat folyamatosan, ha friss a hirdetés már tolom is be az önéletrajzomat. Van ahova már vagy 4x jelentkeztem.
3/4 anonim válasza:
Tehát pénteken jelentkeztél és problémásnak érzed, hogy vasárnapig nem nézték meg a jelentkezésed?
Gondold ezt át újra.
4/4 anonim válasza:
Nagy cégnél dolgozok bár nem HR de jóban vagyok velük.
Mikor hirdetnek egy állást az teljesen jellemző hogy még akkor is hirdetik ha már az első heted töltöd a cégnél.
Oka az, hogy siman benne van, hogy te mondasz fel vagy ők küldenek el es nem akarnak felesleges időt veszíteni. Igy addig is gyűlik az önéletrajz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!