Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szeretitek a csapatépítőket?...

Szeretitek a csapatépítőket? Ha igen, miért, ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés
Mi értelme ezeknek? Folyamatosan jópofizni kell..eljátszani, hogy minden szép és jó, mindenre bólogatni..leghalványabb esélye is az őszinte beszédnek szinte mindig négyszemközt van..ez szerintem annak jön be, akinek a személyiségébe már teljesen "beleivódott" ez a "jópofizós, bólogatós" stílus, de most nem? - mire gondolok: senior kolléga kifejti az álláspontját valamivel kapcsolatban...ha bárki aki nem senior, más véleményen van és hangot is ad ennek, máris ott egy "nézeteltérés" ama személy és a senior srác között, ami egy következő feladatkiosztásnál / review-nál burkoltan ki is bukik, jobb esetben ki is derül, hogy még fikázta is a kollégát a vezetőség előtt..mindezt miért? - mert a személynek van egyénisége, véleménye, határozott véleménye, aminek sajnos úgy tűnik nem szabad hangot adni..Ti hogy látjátok ezeket? A fenti eset velem is megtörtént, valamint hozzám hasonlóan másik junior kollégámnál is ugyanezt láttam..ő utána már rutinosabb volt, mert egy következő beszélgetésen, amikor egy személyes véleményével már maga a senior nem értett egyet, nem mert vele érvelő-beszélgetésbe kezdeni, csak azt mondta: ühüm. És erről szól az egész irodai élet..a senioroknak bólogatnak a mediorok és juniorok..egyet felejtenek el: 3-4 év és a most junior is senior lesz:) Bár valszeg velük anno ugyanezt csinálták, amikor ők voltak lentebb a ranglétrán, és ezért érzik a késztetést, hogy ők is így bánjanak a kezdőbb kollégákkal..szomorú mindenesetre.

aug. 25. 17:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Különbséget tennék aközött, hogy céges csapatépítő cég által szervezve ahol a főnök is ott van vagy olyan csapatépítő amit magatoknak szerveztek önköltségen.

Céges csapatépítőn egyszer voltam, azzal a főnökkel kellett jópofizni aki amúgy egy folyamatosan kötözködő barom volt. Többet ilyenre nem is mentem.

Aztán 7-8 kollégával amit magunknak szerveztünk az jó volt. Eleve jó hangulat, jó kaják, jó piák kötetlen időben, mert addig voltunk ameddig jó volt a buli.

aug. 27. 20:26
 12/15 A kérdező kommentje:
11: persze, ez különbség valóban! Lehet Te vagy a 2-es is, ő is írt ilyet, és ez tök jó szerintem is.
aug. 28. 00:02
 13/15 anonim ***** válasza:
Amennyiben munkaidőn belül van akkor imádom, ilyenkor mindenben benne vagyok. Amennyiben munkaidőn kívül van-->számomra OFF.
szept. 1. 21:33
 14/15 anonim ***** válasza:
13-assal egyetértek. Heti 6 napot dolgozok, részemről abszolút offos hogy a vasarnap délutánom elmenjen olyan emberekkel akikkel amugyis egész héten dolgozok. Nem érdekel mit gondolnak emiatt rólam.
szept. 1. 22:25
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ahol eleve jó a csapat, ott nincs értelmes, nincs rá szükség rá.

Ahol magától nem tudott jó lenni a csapat, ott egy ilyen erőltetett valamitől sem lesz jobb.

nov. 17. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!