Mennyire jellemző nálatok, hogy valaki állandóan szabadkozik, hogy betegen jött be dolgozni?
Figyelt kérdés
aug. 23. 14:02
1/8 anonim válasza:
Semennyire. Páran pollenallergia miatt szoktunk orrfolyással-tüsszögéssel dolgozni, de betegen soha.
2/8 anonim válasza:
Semennyire, mióta én vagyok a főnök. Volt már több eset, mikor a beteg dolgozót felszólítottam, hogy hagyja abba a munkát és menjen haza.
3/8 Justinianus válasza:
Semennyire. Az a jellemző, hogy a kamu betegséggel otthon maradnak.
4/8 A kérdező kommentje:
2 és mi volt a baja? Én simán maradtam volna és tagadtam volna:)
aug. 23. 14:40
5/8 anonim válasza:
Mert megfelelési kényszeres mártír vagy.
6/8 A kérdező kommentje:
Az :)
aug. 23. 16:02
7/8 anonim válasza:
Nem szabadkozunk, ugyanis nálunk alap, hogy mindenki bejön betegen is dolgozni. 😁
Akinek nem tetszik, az meg elmehet máshova.
8/8 anonim válasza:
Nálunk nem divat betegen dolgozni. Aki beteg az marad otthon. Nem egy elit munkahely de pont olyan társaság verődött össze szerencsére, akiknek nem okoz anyagi csődöt pár nap TP.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!