Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Külföldi üzleti úton mit...

Külföldi üzleti úton mit csinálnak? Este buliznak?

Figyelt kérdés

Nyilván munkahely függő.

A férjem megy üzleti útra külföldre. Gyárlátogatások, oktatások lesznek + városnézés. Ilyenkor este szokás kimozdulni? Elszokták vinni őket a "megvendégelők" este iszogatni/bulizni vagy kicsit túl gondolom?

aug. 15. 15:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha erre a férjed lenne kíváncsi, azt mondanám, kérdezze meg a szervező kollégát.

Te viszont ne pörögj ezen, csak nem irigyled tőle, majd elmeséli, mit csinált.

aug. 15. 16:04
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
Én ahányszor voltam, este a szálláson voltam nyugiban, dolgoztam, neteztem, filmeztem. De biztos van olyan is hogy iszogatnak. Nincs általános szabály erre.
aug. 15. 16:10
 3/6 anonim ***** válasza:
79%

A vacsorameghívás mindennapos a vendéglátók részéről, az szinte biztos hogy lesz. De az általában elég formális, nem fog eldurvulni, ott még mindenki jófiú.

Az már jobb kérdés, és csapata válogatja, hogy utána mi van. Ha öregesen adják elő, akkor vacsi megy szépen mindenki a hotelba, és elteszi megát holnapra. Ha viszont tud élni a csapat, úgy ilyenkor indul az élet, irány a bárok, egy jó piálás a minimum, de ha kijön a lépés lehet fokozni csajokkal. A lényeg hogy reggel mindenki mosva-vasalva megjelenjen a reggelinél, mindegy milyen másnapos vagy kivel töltötte az éjszakát.

Erre nincs recept, ember-, csapat- és helyzetfüggő, hogy lemegy simán öregesen, vagy mennyire fajul el.

aug. 15. 16:11
 4/6 anonim ***** válasza:
79%

Apukám sokat megy üzleti út miatt külföldre.

Néhányszor mentem vele, olyankor azt tapasztaltam, hogy esténként szinte mindig közös vacsora volt még. Általában más országokból vagy éppen az adott országból érkező kollégákkal. Lehet, hogy csak akkor amikor vele voltam, de vacsora után mi el szoktunk menni várost nézni.

Lehet bulizni is, de apukám elmondása alapján 10ből 2 alkalommal megy el, mert fontos hogy másnap tudjon figyelni. Azt is tudom, vannak akik full másnaposan (aznaposan:D) jelennek meg.

Volt olyan este, amikor vacsora után lementünk a tengerbe fürdeni, vagy az elszállásoló hotel wellness részlegében voltunk

aug. 15. 16:22
 5/6 anonim ***** válasza:
21%
A külföldi üzleti út erről szól, hogy a cég pénzén bulizni, inni, prostizni. Semmi más értelme nincs, a mai világban főleg, ahol ott a Skype is...
aug. 15. 16:22
 6/6 anonim ***** válasza:
18%
Dínom-dánom cég pénzén, aztán örömlány és elszámolni azt is masszázsként.
aug. 15. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!