Mi lenne a következménye gyárban, ha beszólnék az egyik bámulós nőszemélynek hogy "mit nézőő kutya?"?
Figyelt kérdés
aug. 9. 10:22
11/25 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg normálisan?
10es, miért, Neked mire fel ekkora a kabát? Névtelenül mondjuk könnyen... aztán sok gyárimunkás többet ér, mint te, itt névtelenül.
12/25 anonim válasza:
"Eléggé magas lóról beszélsz gyári munkás létedre..."
Miért más talán többet ér csak azért mert pl. irodista, mérnök, stb. ? Semmilyen tisztességesen végzett munkát nem kellene lenézni. Ez a primitív emberek szokása
13/25 anonim válasza:
Remélhetőleg a hölgy jóban van a férfi kollégákkal, és az egyik lesz annyira tökös, hogy elkeni a szádat - ez lesz a következménye.
15/25 anonim válasza:
11 vagyok, a sok lepontozó nem meri leírni, hogy mi baja ?
16/25 anonim válasza:
#11: a nagy kabátot Te képzeled oda, meg a Kérdező magára.
#12: ezt a kérdést a Kérdezőnek tedd fel, aki mást kutyának nevezne. Én hasonlót sem tettem.
17/25 anonim válasza:
16, te szóltad le azért, mert gyárimunkás, ember...
18/25 anonim válasza:
Ezek a bámulós nőszemélyek vezető beosztásúak? Szomorú, hogy ilyenért fizetést, ráadásul sok fizetést lehet kapni, hogy másokat bámulnak. Inkább nekik is be kellene állniuk dolgozni, többet érne az a tevékenységük, mint a bámulás.
19/25 anonim válasza:
Az a legszomorúbb az egészben, hogy ezt a bámulást sokan többre tartják, mint a gyári munkások munkáját. Szánalmas ez az ország.
20/25 anonim válasza:
Sokszor megfigyelem az oldalon, hogy itt a válaszolók többsége a munkáltatók mellett áll ki mindig. Kik lehetnek azok, akik erre az oldalra írnak? Ide dolgozók nem járnak a gyakorira, csak vezető beosztásúak? Ennyire birka lenne ez a nép tényleg, hogy szinte mindenki a kapitalista vezetők mellett áll?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!