1/11 anonim válasza:
Személyesen bemegyek a céghez. Semmi CV!
4/11 anonim válasza:
Facebookon. Mindig oda írom alá, hogy "érdekel!"
5/11 anonim válasza:
Profession, 3sz, nonprofit, egyháziállások, közigállás (ez utóbbin azonban tök fölösleges keresni).
7/11 anonim válasza:
Szerencsére nincsenek ilyen szokásaim... Egyébként mindenhogyan kell keresni, ahogyan csak eszedbe jut, nem pedig csak egy-két jó módszert bevetve, hiszen sose lehet tudni, hogy melyik fog bejönni. Pl. ide is leirhatnád, hogy kb. hol kb. milyen állás kéne, hátha épp itt tud segíteni valaki.
8/11 anonim válasza:
Profession. Próbálkoztam máshol is (LinkedInen is), de minden alkalommal itt találtam.
10/11 Metionin válasza:
Legutóbb a fészbuktól kezdve a profession-ön át a linkedin-ig mindenféle helyen kerestem, végül a linkedin-en talált lett a befutó, illetve egy tematikus álláskereső oldalról keresnek időnként azóta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!