Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Komolyan most már ölni kell,...

Komolyan most már ölni kell, hogy felvegyenek dolgozni Magyarországon?

Figyelt kérdés

aug. 5. 18:55
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
84%
Sajnosnegy ideje így van. 2 éve 150 helyre adtam be a jelentkezési mint gyakornok, mind ghostolt. Majdnem megbuktam emiatt, ha anyukám nem kéri meg, had mehessek oda dolgozni ahol ő dolgozik. 😅
aug. 5. 19:09
 2/23 anonim ***** válasza:
24%
Nem, nem kell.
aug. 5. 19:14
 3/23 anonim ***** válasza:
61%
Nem lehet, hogy csak nem a képességeidnek és tudásodnak megfelelő állást pályáztál meg?
aug. 5. 19:31
 4/23 anonim ***** válasza:
81%
1: Gyakornokokért nem lelkesednek.
aug. 5. 19:40
 5/23 anonim ***** válasza:
70%
4. Miért? Tapasztalattal rendelkezem már akkoris, több évet dolgoztam mint diák. Ha összeszámolom, 7 évet legalább.
aug. 5. 19:49
 6/23 anonim ***** válasza:
73%
Nem, mert vannak olyan területek, ahova találnak egy félig-negyedig alkalmasnak vélt embert, máris ott marasztalnák (lásd szociális terület).
aug. 5. 20:16
 7/23 anonim ***** válasza:
65%
6. De senki nem akar éhen halni!
aug. 5. 20:31
 8/23 Lazy Lover ***** válasza:
77%
Hát nem egyszerű munkát találni az tuti
aug. 5. 20:31
 9/23 anonim ***** válasza:
9%
7#: Talán lejjebb kellene venni azokat a fránya igényeket: alkohol, cigi, energiaital és tsi.
aug. 5. 20:33
 10/23 anonim ***** válasza:
86%

9. Micsoda? Egyiket sem fogyasztok, okoska. Nem dohányzom, mivel régen verseny szeruen énekeltem. Nem iszom, mivel apám alkoholista és rossz a majam. (Nem amiatt)

Energiaital szintén kilove, mivel nem ihatom a cukor miatt.

Sportolok és egészségesen eszem. Havi 1 mozi kaja vagy pizza, de az is inkább házi. Ezzel sokat mondtam, sőt, 3 havonta ha megyünk moziba.

Milyen igényekről beszelsz te?

Normális elvaras:

- Legalább nettó 350.000 Ft reálbér

- bérlet támogatás

- nyelvtámogatás

- jó környezet

Örülök, hogy egyébként én megtaláltam és mindenki támogató szellemű a munkahelyen!

aug. 5. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!