Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Óvodapedagógusnak lenni nehéz...

Óvodapedagógusnak lenni nehéz munka?

Figyelt kérdés

Fizikailag, szellemileg mennyire terheli le az embert?

Mennyit kell otthon készülni?

Gondolok itt a foglalkozásokra való felkészülésre.

Szeretnék munka mellett továbbtanulni óvodapedagógus szakon, de nem tudom mennyire fárasztó ez a hivatás.

Van 2 kisiskolás gyermekem. Nem szeretném ha este már nem lenne hozzájuk türelmem.

Köszönöm előre is a segítő válaszokat.

aug. 5. 16:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez hivatás. Rengeteg készülés. Türelem. Kapcsolattartás szülőkkel. Továbbképzések. Értekezletek.

Ezt csak rátermettséggel, elhivatottsággal érdemes vállalni.

Alkati kérdés, hogy idegileg, lelkileg hogy viseled. Ott minden pillanatban a helyzet urának kell lenned. 20 személyiség ezer problémával, vigssztalni , tanítani, nevelni, fejleszteni egyénileg és csoportosan.

Plusz egyéni és csoportos felkészítés, betanítás karácsonyra, anyák napjára, farsangra.

Nem abból áll, hogy bemész 7-re és 16 h-kor eljössz. Csak félbehagyni lehet a munkát, befejezni nem.

És igen, előfordulhat, hogy a gyereked a “suszter cipője”, rá már alig jut energia.

aug. 5. 16:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Engem az ének-zene miatt nem vettek fel.
aug. 5. 17:02
 3/4 anonim ***** válasza:
86%

Nekem 1 gyerekem van. Én nem bírnám ha még ovonő is lennék az ezer biztos.

1 is kivesz, nemhogy egész nap minden nap még másik 30. Aztán este meg a hétvége is a gyerek. Messzirol nagy ívben kerülném ezt a pályát. Mellesleg meg se érné alamizsnáért.

aug. 5. 18:03
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz, fárasztó, és vannak olyan aspektusai, amiket sokaknak egész egyszerűen nem vesz be a gyomra. Anyukám óvónő, szóval látom, és tudom, mivel jár ez. Pályakezdőként én magam is pedagógus voltam, igaz, én tanár, de azt kell mondanom, hogy óvodapedagógusnak lenni még ennél is kimerítőbb.
aug. 6. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!