Mennyi ideig szoktak egy állást meghirdetni?
Figyelt kérdés
Már vagy 2 hete beküldtem az önéletrajzomat x helyre, pont akkor is hirdették meg. Rögtön el is küldtem az önéletrajzom, de még azóta se szóltak vissza semmit. Bár még az álláshirdetés fent van.aug. 5. 14:06
1/11 anonim válasza:
Vagy egy ghost job, amit muszáj volt meghirdetni, de már rég meg volt rá az ember és nem vették le a hirdetést vagy nem találtak megfelelőnek, de a céges kultúra nem terjed addig a szintig, hogy erről téged értesítsenek. Jelentkezz tovább, ne várj rájuk! Ha akarnak valamit, majd jelentkeznek.
3/11 A kérdező kommentje:
Beadom máshova is, nem várok, csak kíváncsi voltam, hogy jelentkezhetnek-e még.
aug. 5. 14:18
4/11 anonim válasza:
Van ahol hónapokig fent van.
Érdemes magának a cégnek a honlapját vagy facebook csoportját olvasgatni.
5/11 A kérdező kommentje:
A cég honlapján még fent a hirdetés, ott is jelentkeztem.
aug. 5. 14:42
6/11 A kérdező kommentje:
A profession-t csak nézegetni szoktam, de sose ott adom be az önéletrajzom.
aug. 5. 14:43
8/11 A kérdező kommentje:
Amig be nem toltik
Ezzel nagy újdonságot mondtál.
aug. 5. 21:26
10/11 anonim válasza:
Cége és állása válogatja. Mi a legutóbbi álláshirdetéssel pl. úgy jártunk, hogy bár sürgős volt, de az első 2 hétben a 2 vezető, akiknek interjúztatni kellett volna rajtam kívül szabin volt/üzleti úton, úgyhogy én előválogattam, aztán ránéztek és csak 2 hét után értesítettem az érintetteket, hogy széna vagy szalma. Nagyobb cégeknél fenn hagyják amíg nem töltik be az állást, a kiválasztási folyamat is hosszú stb. - egy összetettebb munkát igénylő állás esetén ez akár 1-2 hónap is lehet így. De mondjuk alapból add be több helyre, ne így csináld, hogy beadod egy helyre és vársz, hívnak-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!