Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A jól fizető állásokat miért...

A jól fizető állásokat miért nem hirdetik vagy miért nincs fizetés megjelölés?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben lett pár új ismerősöm akik nem túl tanult emberek (én se vagyok az nehogy félreértsétek) de nekik vagy csak 8 általánosuk van vagy csak érettségi (de nem buták). Mégis 500 nettó felett keresnek… nem is Pesten laknak csak valamivel nagyobbacska városokban és olyan melójuk van amiből az ember ki sem nézné, hogy ennyit lehet keresni. De nem hazudnak már ketten is mutatták a havi utalásukat.

Amikor állásokat böngészek soha sehol nem írnak ilyen munkakörökben ekkora fizetéseket sőt.. kb a fele szokott szerepelni benne.

Az létezhet, hogy direkt kevesebbet írna bele a hirdetésbe? Mert őket ismerős ajánlotta be oda ahol vannak de nem elit hely bárki bármikor jelentkezhet oda, így ők nem láttak ilyen álláshirdetést.

Szóval egyszerűen nem értem, hogy tényleg megkereshető nagyobb iskolai végzettség/szakma nélkül is a havi nettó 500 mégsem hirdetik így sehol…

aug. 4. 17:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
11%

???

Akkor rossz keresel állásokat, én egy csomó 600-700 ezres állást látok.

aug. 4. 17:09
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
A legtöbb jó állást haver, rokon, barát, barátnő viszi el. Az a kevés ami meg mégis kint marad a piacon azon verseng ezer ember egy poziért.
aug. 4. 17:11
 3/14 A kérdező kommentje:

Linkelj kérlek egyet amihez elegendő a 8 általános mint amivel rendelkeznek mint fentebb is írtam.

Írtam is, hogy ide bárki jelentkezhet és azok is ennyit kapnak aki senkinek a senkije ugyanazért a munkáért csak nem ekkora fizu van kiírva.

Direkt nem akarok munkáltatót megjelölni…

aug. 4. 17:25
 4/14 anonim ***** válasza:
82%
Az álláshirdetések 99%-ában nem jelölnek meg fizetést.
aug. 4. 17:26
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Folyamatos három műszak + sok túlórával simán meglehet az 500 nettó.
aug. 4. 17:27
 6/14 anonim ***** válasza:

Egy szint felett a bér valamilyen szinten (többé-kevésbé, mikor-hogy) alku kérdése, na meg a pályázó személyének is függvénye. Ezért (is) nem szerepel sok állásnál a bér.

Másrészt beetetés, harmadrészt a kritikán alul hr színvonal az országban

Alacsonyabb szintű állásoknál meg azért nem írják ki, mert akik oda pályáznak, azok annyira pénzügyi analfabéták, hogy nem tudják kiszámolni, hogy egy bruttó + pótlékok stb-ből mennyi nettójuk lesz. Így meg aztán félreértés félreértés hátán lenne

aug. 4. 20:58
 7/14 anonim ***** válasza:

Nálunk (és még sok másik helyen is) úgy kezdődik, hogy egy saját cosportba kirakják, kérdezik a kollégákat, szeretnek elsősorban olyat felvenni aki nem teljesen idegen.

Aztán ha nincs akkor megy fel az álláshirdetés.

De sok helyen kint marad...

aug. 5. 10:48
 8/14 anonim ***** válasza:

"de nekik vagy csak 8 általánosuk van vagy csak érettségi (de nem buták). Mégis 500 nettó felett keresnek…"

Ez a nullkilóméteres kezdőfizetésük?

Vagy már 10 éves törzsgárda tagok valami kulturáltabb gyárba?

aug. 5. 10:52
 9/14 anonim ***** válasza:
Persze gyárban 12 óra 3/3 műszak azt megvan. De élet az ilyen?
aug. 5. 14:59
 10/14 anonim ***** válasza:

Valamit valamiért.

Lehet egy műszakban szabad hétvégével is kulizni valahol 210e Ft-ért.

aug. 5. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!