Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tényleg ennyire undorító...

Tényleg ennyire undorító világot élük?

Figyelt kérdés
Meghirdettek egy állást a MÁV-nál..08.17.-ig aktuális a jelentkezés,beszéltem a toborzóval,megköszönte hogy érdeklődtem,a kijelölt időpont után szűrik az arra alkalmas embereket utána interjú során választják ki a megfelelő dolgozót...viszont ma beszéltem a telepvezetővel,és már hétfőn kezd az új ember..a többi porhintés,csak meghirdették a munkát mert a bürökrácia megkívánja..hivatalos eljárás mert muszáj kiírni az adott üres állást..fel fognak venni egy takony,a munkára teljesen alkalmatlan gyereket mert valakinek a valakije,raktárosnak..nekem 17 év tapasztalatom van raktározás terén,sap a kisujjamban van,dolgoztam külföldön világvállalatoknál raktárvezetőként,3 nyelven beszélek magabiztosan..de nem..hát ezért érdemes hazaköltözni,sajnos rosszabb a helyzet mint 20 éve volt..akkor legalább értékelték a tudást a tapasztalatot,ma úgy látszik semmit nem ér..
aug. 2. 19:42
 1/6 anonim ***** válasza:
63%

"fel fognak venni egy takony,a munkára teljesen alkalmatlan gyereket mert valakinek a valakije,raktárosnak"

Akkor most olvasd újra a saját kérdésed, és gondolkozz el!

aug. 2. 19:45
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
"dolgoztam külföldön világvállalatoknál raktárvezetőként," akkor nyilván találsz más munkaadót.
aug. 2. 19:51
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
Nem, csak nem bírja elviselni a kis lelked hogy nem téged választottak, és mindenféle abszurd fantazmagóriákat gyártasz róla magadnak, hogy miért nem.
aug. 2. 19:53
 4/6 anonim ***** válasza:
85%

"17 év tapasztalatom van raktározás terén,sap a kisujjamban van,dolgoztam külföldön világvállalatoknál raktárvezetőként,3 nyelven beszélek magabiztosan"

Akkor nem is értem miért egy szaros mávos raktáros melón nyekeregsz. Ilyen hatalmas kvalitásokkal biztos hogy fogsz találni bőven jobbat is.

aug. 2. 19:55
 5/6 anonim ***** válasza:
82%

Nekem sem fér össze, hogy ekkora tapasztalattal, 3 idegen nyelvvel pont az egyik legszarabb állami céget nezted ki egy raktarosi állásra.. ha netto 220-nál többet adnak ott azon már elcsodálkoznák!

Nekem sima raktárosként egy magán cégnél közel 400 a nettóm. Eszembe nem jutna a máv-hoz jelentkezni, főleg ilyen kvalitásokkal!

aug. 2. 20:05
 6/6 anonim ***** válasza:
76%
Ekkora pofával én is inkább valami takony gyereket vennék fel helyetted, akik még lelkesen próbálnak tanulni és fejlődni, nem egy ilyen kihaénnem bunkót. Volt nálunk legutóbb egy ilyen kolléga, aki első napjaiban már osztotta az észt, három hetet élt meg a cégnél.
aug. 2. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!