Ha nincs munkám nem is érdemes élni?
Jó lenne ha több részletet is elárulnál.
Kivel laksz, az iskolázottságod, az életkorod
Én ajánlom a mekit, vagy igazából bármelyik ilyen "alja" helyet, sok ilyen munkám volt, és vagy remek a társaság, és éled minden percét, vagy ha szar a társaság, akkor is, legalább csinálsz valamit, amíg nem találsz jobbat.
Persze, ha nem kenyérre kell, és a szüleidnek nem hiányzik a plusz egy fizetés, akkor szerintem is szard le. Csak azt akartam mondani, hogy nem kell rettegni az aljamunkától, lehet, hogy a végén még jól sül el, és ez emberenként változik, de én pl. inkább elmentem önkénteskedni, mikor egyik nyárra nem találtam munkát, mint hogy otthon üljek. Más meg tök jól elvan otthon, lefoglalja magát, nem vagyunk egyformák. De a kérdés megfogalmazása alapján te inkább olyan alkat lehetsz, mint én, akinek kell, hogy le legyen foglalva.
Illetve, az nálad nem opció, hogy más városban nézel munka után, ha felvesznek, akkor a szüleid kisegítenek azzal az összeggel, ami a kaucióra és a beköltözésre kell, és utána visszafizeted nekik? Írtad, hogy van két szakmád, lehet, hogy csak rossz régióban laksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!