Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha nincs munkám nem is érdemes...

Ha nincs munkám nem is érdemes élni?

Figyelt kérdés
Állandóan csak szorongok, és ideges vagyok, mert nem sikerül munkát találnom.
aug. 1. 22:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Ne görcsölj ezen, majd lesz! Addig örülj, amíg szabad vagy!
aug. 1. 22:18
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
Ha munka nélkül is meg tudsz élni, akkor ez király! A munka csak egy szükséges eszköz ahhoz, hogy meg tudj élni. Nem pedig életcel.
aug. 1. 22:18
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Előbb utóbb találni fogsz ha keresel is, persze míg nincs jobb le kell adni az igenyekbol.
aug. 1. 22:19
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Jó lenne ha több részletet is elárulnál.

Kivel laksz, az iskolázottságod, az életkorod

aug. 1. 22:22
 5/14 A kérdező kommentje:
A szüleimmel élek, van 2 szakmám és érettségim is. Már arra is gondoltam, hogy lehet jobb, ha beadom a Mekibe a jelentkezésem, hátha oda felvennének. Beadtam több boltba is a jelentkezésem, nem jeleztek vissza.
aug. 1. 22:26
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
A boltokat hagyd, azok b....k visszajelezni!
aug. 1. 22:27
 7/14 anonim ***** válasza:
ameddig van eletkedved, barmit megtehetsz egy intervallumon belul, valaki szukebb intervallumban van, valaki nagyban tervez.
aug. 1. 22:36
 8/14 anonim ***** válasza:
Munkaügyiben, a helyi családsegítőben próbálkoztál már álláskeresésben segítséget kérni? Neten, személyesen, levélben, vagy épp spontán Önéletrajz leadással érdemes próbálkozni.
aug. 1. 22:47
 9/14 A kérdező kommentje:
Mert ha valahova spontán bemegyek leadni az önéletrajzom, akkor felvehetnek? Eddig neten próbálkoztam. Munkaügyi eddig még nem segített soha munkát találni? Családsegítőnek mi köze van ehhez? Nem kisebbségi vagyok, ha erre gondoltál.
aug. 1. 22:52
 10/14 anonim ***** válasza:

Én ajánlom a mekit, vagy igazából bármelyik ilyen "alja" helyet, sok ilyen munkám volt, és vagy remek a társaság, és éled minden percét, vagy ha szar a társaság, akkor is, legalább csinálsz valamit, amíg nem találsz jobbat.

Persze, ha nem kenyérre kell, és a szüleidnek nem hiányzik a plusz egy fizetés, akkor szerintem is szard le. Csak azt akartam mondani, hogy nem kell rettegni az aljamunkától, lehet, hogy a végén még jól sül el, és ez emberenként változik, de én pl. inkább elmentem önkénteskedni, mikor egyik nyárra nem találtam munkát, mint hogy otthon üljek. Más meg tök jól elvan otthon, lefoglalja magát, nem vagyunk egyformák. De a kérdés megfogalmazása alapján te inkább olyan alkat lehetsz, mint én, akinek kell, hogy le legyen foglalva.

Illetve, az nálad nem opció, hogy más városban nézel munka után, ha felvesznek, akkor a szüleid kisegítenek azzal az összeggel, ami a kaucióra és a beköltözésre kell, és utána visszafizeted nekik? Írtad, hogy van két szakmád, lehet, hogy csak rossz régióban laksz.

aug. 2. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!