Mennyire tolerálják nagy multi cégeknél, ha egy operátor/gépkezelő nyugtatót szed rendszeresen? Ti mit tapasztaltatok ezzel kapcsolatban? Mindent meghallgatok.
Általában nem szoktak vele foglalkozni, de azért az üzemorvosnak szólhattál volna. Nem akarlak bántani, de aki az utóbbi 10 évben naponta szed 2mg Rivotrilt, én nagyon meggondolnám a dolgokat, hogy alkalmas vagy-e, bármilyen munkakára. Ha te azt gondolod hogy nem vagy veszélyes magadra és másokra, ez nem így működik. Ezt szigorúan az orvos dönti el!
Én 10 évet dolgoztam az Audiban mint operátor, de otthagytam mert nem bírtam tovább. Rengeteg kollégám volt, akik rendszeresen szedtek különböző nyugtatókat, és szinte mindenki tudta róluk. Ott az üzemorvos, ha szükséges volt, aki tájékoztatta a műszak és csoportvezetőt, hogy az adott egyén pontosan mit szed és hogy mire szedi a gyógyszereket.
15 válaszoló.
A kérdésedre válaszolva röviden, igen nagyon is belehet bolondulni a sori munkába.
13-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!